Ексклузивно в Struma.com! Убийство в Петрич! 35-годишен психичноболен преби до смърт баща си, той почина в болница

18 март 2019 09:41   23 коментара   76076 прочита


Психичноболен от Петрич преби баща си жестоко и тази сутрин около 9 часа възрастния мъж почина в местната болница. Вангел П., се развилнял на разсъмване, без повод той влязъл в стаята на баща си и започнал да го бие зверски, нанасял му удари по главата с дъска за рязане, с ритници и шутове го стоварил на земята, научи Struma.com.

Писъците на възрастния мъж събрали съседите, повикан е екип на Спешен център, пострадалият е закаран в болница, но е издъхнал от раните си. Случаят разтърси южния град, където новината започна да се разпространява мълниеносно, тъй като всички познават Вангел. Полицията прави оглед в окървавения дом.


Още за: убийство   стая   дъска   болница   Още от: Крими

Принтирай статия
23 коментара
18 Март 2019 10:28 | Разтревожен гражданин
Оценка:
44
 (
44
 гласа)

Опрощавайте дълговете на мюфтийството, а да няма пари психичноболните да бъдат настанявани в специализирани за тях болнични заведения! Не ви е срам!


18 Март 2019 11:34 | Мт
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Народе!!! /по Левски/.


18 Март 2019 12:24 | Наталия
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Трябваше да убие баща си зада го преберът, той заплашваше парка в кв Дълбошница децата се плашеха както и останалите жители докога ще продължава тази енархия


18 Март 2019 12:45 | Йорданова
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Че какво друго да се случва в Петрич освен убийства? Но такива хора се толерират от местните социални грижи, с работещи там не добре подготвени женички, които вместо да разрешават проблеми, те карат да правиш това, което недоразвитите им мозъци са решили, вероятно под въздействието на някои роднина или финикийски знаци.
И какво като са го прибрали, пак ще го пуснат. Държавата няма механизми да се справя с такива проблеми, нито с домашното насилие. А в Петрич психарите са много и тези женички трябва да имат информация за тези които посещават психодиспансера в Благоевград


18 Март 2019 13:27 | Ти
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Дрогата не прощава!


18 Март 2019 13:35 | ПЕТРОВА
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

ЙОРДАНОВА, ЖЕНИЧКИТЕ ОТ СОЦИАЛНИТЕ НЯМАТ ОТНОШЕНИЕ С ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ. ТЕ СА ОБЕКТ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ТЕЗИ ХОРА СА ГРИЖА НА СЕМЕЙСТВОТО И ЛЕКАРИТЕ. ЛИЦЕТО САМО ТРЯБВА ДА ИЗРАЗИ ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ НАСТАНЕНО В ПСИХОДИСПАНСЕР.


18 Март 2019 13:51 | bd
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

този вангел не за първи път бие родителите си. преди няколко години го пребраха в лудницата за същата случка. този път самоче не е издържал човека. доколкото разбрах и майка му е бил и та е в болницата. явно не си е пил хашчетата, защото последните месеци въреше като зомбиран и гледаше страшно.


18 Март 2019 14:02 | p
Оценка:
-8
 (
14
 гласа)

След това, което направиха на о Ангел, очаквайте все по-вече такива нслучаи. Молитвенно застъпничество е необходимо


18 Март 2019 14:26 | ЧОВЕК
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

БОЖЕЕЕ ЯЗЪК -КАКВИ ХУБАВИ РОДИТЕЛИ И МАЙКАТА И БАЩАТА.


18 Март 2019 14:52 | До Петрова
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Нима това, което пишете е вярно? Та вие твърдите, че във вашите правомощия е да насочвате хората към ваши услуги и ако не са съгласни, пускат предписания т. е. заповеди? Потискате ги доброволно (под ваш натиск) да подадат молба. Или може би такива нещица правите, само, когато набележите възпитана жертва, а не действителен психар, който е опасен за хората.
Кога казвате истината и кога лъжете


18 Март 2019 16:01 | Георгиева
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

До Йорданова - Не за първи път плюете по "женичките" от Социални грижи. Явно сте била кандидатка за работа там, но не ви е огряло. Имам прекрасни впечатления от работещите там. Като имам пред вид изключително ниското заплащане на служителите от Соц. грижи цяло чудо е, че там въобще работи някой.


18 Март 2019 16:06 | 123456
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Виждали сме го в градинката на кв. Дълбошница много пъти симпатично момче но със плашещ вид. Личеше му че има проблем но не сме и предполагали че е толкова опасен. На тази градинка е пълно майки с малки деца и ученици. Дано държавата да се погрижи за него иначе ме е страх да ходя там. Те са опасни хора не знаят както правят и са много силни .Господ да пази да не се повтаря този случай съболезнования на семейството прекрасни хора. Не съм и предполагал че може да извърши такова грозно нещо .Дано държавата да вземе адекватно решение за хора със психични проблеми извършващи такива убийства. Това че има психични отклонения не трябва да ги оправдават това е отнемане на човешки живот чрез грозно насилие. Трябва закони и то строги. Не може така за 24часа в ареста и после ги пускат. Какво искат да има още жертви ли .Страх ме е дори да си го представя да го видя в квартала отново


18 Март 2019 16:11 | ***
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Интеграцията на психичноболните върви с убийствена сила.


18 Март 2019 16:45 | Ваня
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Като се знае, че е психично болен, защо е у дома си, а не в специализиран институт


18 Март 2019 17:43 | До Георгиева
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

А бе ти да не работиш там, та се засегаш. Те тея пък в социалните грижи нищо не работат. Чат пат тормозат некоя жена да й земат детето и да го ддадат на приемно семейство. Като не им се работи там да си намерат друга работа. Па там да идат хора дето знаят да работат. Е, не е ли верно че психично болните требва да са в специализирани институти. Верно е. Ама вие не искате с такива да се занимавате, оти нема пара там. На кой му требва луд. Вие знаете, къде да баате и откъде да зимате.


18 Март 2019 20:30 | Запознат
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

В социални грижи работят хора близки до управляващите, преди три години участвах в раздаване на помощите на социално слаби, и те бяха ангажирани за Циганите да получат помощите с предимство и такива които ги няма в списъка.


18 Март 2019 20:37 | Emiliq
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този съм го виждала цяла вечер сновеше преди да направи това нещо с баща си също хората си говорят че се плашеха от погледа му и самият него да не им направи нещо трябваше да направи убийство за да вземат мерки ужасс


18 Март 2019 21:30 | Бисер
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Така.... ще пиша на кратко. Познавам Гелето много добре. Знам с какво уважение говори с майка му и т. н. При него лошото е като се напие. След алкохол става много агресивен и конфликтен. Последно като пихме кафе каза че е спрял хапчетата и се чувства много добре, а и си му личеше че е по-добре. Тук идва и момента.... с какво да замести хапчетата за шизофрения? Алкохол! Трезвен никога не би направил такова нещо. Познавам го от дете и всички конфликти са ставали след употреба на алкохол. Лошото в този случай и много други е че родителите на хора с такава болест подценяват ситуацията и не си дават сметка за последствията. След като е минал периода на вземане на ххапчетата трябва задължотелно да се посещава психолог и най-важното което трябваше да му обяснат че НЕ трябва да пие алкохол. Жалко за родителите, жалко за Гелето. Дано няма такива случай в бъдеще и дано хората не подценяват тази болест шизофренията.


18 Март 2019 22:24 | от Петрич
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този като е луд защо не са го оставили в лудницата! Пил бил що не се самоуби той та баща му е пребил. Смърт за този изверг!!!!! Доживотен затвор трябва не заслужава да живее! Да го приберат преди да е убил и някои друг невинен.


19 Март 2019 11:11 | Галина
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Та точно женичките от социалните грижи дето по цел ден сноват нагоре-надолу и се чудат коя майка да разплачат, те не си гледат работата. Те трябва, както на майките се зъбат, така да се озабат и на психичноболните и да им предложат специализирана помощ, защото освен семействата им и останалите хора, в това число и децата са в риск. Един луд не подбира жертвата, той убива или тормози за да задоволи животинския си нагон. Та женичките там не работят, а раздават правосъдие и услуги на близки приятелки. Ама кой ви плаща за това - ние, от чийто данъци ви дават заплати. Ние трябва и да ви изритаме от там и да отидете да бачката в некой цех, та да видите как се работи за много пари.


19 Март 2019 12:45 | Светла
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ако е само синът на въпросната учителка добте, ами то и двамата синове на граничната полицайка секи от младите ги знае. Идете в Авалон и ки видите защо става въпрос


19 Март 2019 14:03 | До Светла
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Да, да там в Авалон им е свърталището на психарите. Лошото е, е никой не го е еня за това. Като има убит, минават консатират, вкарат го за малко в диспансер и пак го пуснат. До следващия убит. Ужасно е да се живее в България, ужасни са не
работещите институции, които лежат на бедните хорица, които по цял ден се трудят, за да изкарат заплатите на институционалните паразити.


19 Март 2019 17:16 | Мими
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

от коя фамилия е
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар