Екшън с БМВ по трасето Симитли - Кулата! Арест на бърз и яростен симитличанин, ето какво се случи..

14 януари 2020 21:10   4 коментара   26037 прочитаИстински екшън се разигра тази вечер по пътя Симитли -Кулата, след като ловък автокрадец успя за минути да открадне БМВ от сервиз в Симитли. Клиент на сервиза оставил колата си на входа, заедно с ключовете на таблото. Докато питал в офиса дали ще му приемат автомобила за ремонт бърз крадец задигнал возилото. Собственикът му изпаднал в паника. Последвала   бърза и адекватна  реакция на полицаите от Симитли, благодарение на която случаят има щастлив край. . 

Незабавно са проследени камерите край село Черниче и колата е забелязана да минава с висока скорост в посока Петрич, започнала гонка и непрекъсната комуникация с полицаите в Петрич. Преди около 30 минути, крадецът е сгащен в село Кулата, където се готвел да скрие колата в гаража на роднина. Арестуван е. Оказало се, че това е симитличанинът Петър Кочев, стар познайник на полицията в града. Колата е върната на собственика и. 

П.Костадинов 


Още за: гонка   БМВ   автокрадец   Петрич   Симитли   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
14 Януари 2020 23:08 | Б
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Хиляди благодарности на полицайте че ни намериха колата


14 Януари 2020 23:16 | Миро
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Ами в Дупница колко коли откраднаха една не откриха ама нашите полицай в Дупница само камери разнасят и всички на катаджии го раздават некой лев да изкарат не ги вълнуват кражби ред и тн


14 Януари 2020 23:27 | Бивш полицай
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

АМИ А ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ГИ НАГРАДЯТ СЕГА ИЛИ ЩЕ ИЗКАРАТ ПО НЯКОЯ МАЙНА ОТ ВЕЛИКИТЕ СМЕШНИЦИ ТОТО И КМЕТО


15 Януари 2020 09:23 | Brindo
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ne samo smechnici a i selski feodali vreme e arest i na tqh
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар