Два разтърсващи въпроса около изчезването на дупничанина Янек подпалиха мрежата

11 октомври 2020 19:12   7 коментара   13591 прочита


Повече от два месеца изминаха от изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния Янек Миланов от Дупница, който последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли.  

Капланов бе арестуван за закана с убийство към Димитър Недев, който коментирал с социалните мрежи изчезването на Янек. Адвокат с нови скандални факти за мистерията около изчезването на Янек Миланов Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, но издирването на дупничанина продължава.

В същото време и в социалните мрежи не спират дискусиите около мистерията. В групата „Къде е Янек“, която е създадена от брата на изчезналия Янек - Марио, ежедневно се публикуват постове около мистерията, пише Блиц.

Някои от тях са гневни, другите са окуражаващи. Сред тях се открояват и думите на жена на име Вероника Щърбанова. Ето какво пише тя:

"И досега за мен е непонятно, защо Янек е тръгнал сам с този, от когото се страхува цяла Дупница! Той не знае ли, че убийствата в бита са или за пари или от ревност! Да тръгнеш и да не предупредиш никого е абсурдно. Камерите са засекли тръгването.

Тръгваш с някой като този извън града да се разбирате!", написа тя. Веднага под поста ѝ се заредиха още коментари, а в някои от тях се включва и авторката на поста:

Pepa G. Ivanova Може да е друга версията..

Какво се вижда точно на камерите?? Кой е видял първи камерите?? И аз се чудя Svoboda Paneva Pepa G. Ivanova Точно така .

Марио дали ги е видял? 

Pepa G. Ivanova Svoboda Paneva Той ако не ги е видял, трябва да ги изиска от динев ..ако вече не са изрязани 

Elitza Dimitrova Защото Янек е възприел манталитета на европеец и е вярвал, че е възможно да се разберат човешки.

А другият си е обикновен дупнишки цървул.

Alexandre Borislavov Наистина има нещо, което не е ясно.. дали Капланов е казал на Янек да се качи в колата да поговорят и после с нещо го е обездвижил и е тръгнал....

Янек се е чувствал сигурно, понеже е бил пред блока си, но оня явно е използвал нещо за да го парализира и го е завел на свой терен.... Svetoslav Kavdanski Защото е смел и си мисли че Българуя е нормална държава Pepa G. Ivanova Янек колкото и смел и добър да е ..

Не е глупав да влезе ,в колата на всеизвестния мафиот Mariya Boomstra Защото е мъж.Защото е искал по мъжки да говори ,като е мислил,че ще говори с мъж,но....

Veronika Shtarbanova Author Без помощ не е станало. По някакъв начин се е качил в колата и там е станало каквото е станало. Може да не е имал намерение да излиза извън града, а е бил отвлечен.

Не вярвам да не сподели с брат си какво възнамерява да прави. Бил е отвлечен най-вероятно.", гласят част от тях.
 


Още за: янек   Дупница   каплата   Още от: Крими

Принтирай статия
7 коментара
11 Октомври 2020 22:03 | Дупничанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Така, цяла Дупница не се страхува от Капланов или хора като него, просто те знаят с кого могат и с кого не могат да се ебават, те знаят, че не са безсмъртни, а и Дупница е пълна с изгряващи звезди, никога не знаеш кой е по-луд от тебе и ще ти пусне куршум в главата


11 Октомври 2020 22:48 | Захари
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Каскета нали обеща да реши случая?


11 Октомври 2020 23:04 | кучкаро
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

тоя Янек ли е -какъв е явно или е много тъп или много нагъл, сам се пъха по кура барабар с въната-а ся честито ....


12 Октомври 2020 23:47 | Старата махала
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Единственият въпрос е защо МВР на Борисов и каскета Гешев не трепнаха над 20 дни. Първите дни са критични, а те ги проспаха, за да се правят на политици.
После Гешев дойде да прави циркове и хвърли лъжливи обещания. Гешев не може да разследва нищо. Той стана главен прокурор, не защото е добър разследващ, а защото е верен на Борисов и Пеевски.


12 Октомври 2020 23:52 | съдия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

После да не се окаже, че има братско-приятелски скандал, довел до изчезването ? Обикновено този който най-много вика, най-много и знае ..


16 Октомври 2020 10:53 | дупничсанин 2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

електрошок връзване и после


18 Октомври 2020 22:56 | CSI-Faith
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако искаха досега можеха да имат предполагаемото място на престъплението ако има такова разбира се просто трябва да се направи една проверка към мобилните оператори къде за въпросната дата и час са биле засечени мобилните апарати и карти на единия и на другия и съответно в този район да се направи една качествена проверка с кучета полиция жандармерия и т. н. триангулира се сигнала от мобилното устройство и карта на оператора и ще имате отправна точка за издирване и евентуален шанс да разберете какво е станало с горкия човечец.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар