Черни облаци надвиснаха над санданчанина Любослав, обвинен в изнасилване на бивша съученичка в мазе

15 септември 2020 13:06   10 коментара   54936 прочита


Районна прокуратура – Сандански е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 21-годишния Любослав Влахов от санданското село Ново Делчево за извършени от него престъпления по чл. 152, ал. 1 и по чл. 354а, ал. 3 от НК. През нощта на 21.09.2019 г., след като посетил парти, обвиняемият В. отишъл с компания на дискотека в гр. Сандански. Останал там до около 5 ч. От заведението, заедно с познати, се насочил към апартамента на единия от тях. Младият мъж продължил да употребява алкохол.

Обвиняемият решил да покани в жилището негова бивша съученичка. Около 11 ч. се опитал да се свърже с нея чрез мобилното приложение „Месинджър“, но безуспешно. По-късно, след като установила пропуснато обаждане от него, тя му отговорила, че не може да разговарят. При повторен опит да се свържи с момичето, Л.В. успял да проведе разговор с нея, като й заявил, че спешно трябва да се срещнат.

Въпреки че му отказала, обвиняемият продължил да й се обажда. Успял да я убеди, че има основателна причина да се видят, посочил й адреса и обещал да поеме разходите за такси. Момичето споделило на баща си за разговора с В. и го помолило да я закара до указаното от него място за среща. Мъжът се съгласил и като стигнали въпросния район на града, останал да чака дъщеря си на паркинга.

Л.В. срещнал бившата си съученичка пред входа на кооперацията и й предложил да се качи в апартамента „за купон“. Тя му отвърнала, че бърза и го помолила да й обясни причината за исканата от него спешна среща. Междувременно двамата стигнали до входа и стълбището на кооперацията. Обвиняемият започнал да я опипва, след което я хванал с ръцете през тялото и я изблъскал надолу по стълбите, водещи към мазетата на кооперацията. Пострадалата не могла да окаже каквото и да е съпротива на насилника, с оглед физическото му превъзходство. Възползвайки се от това, обвиняемият се съвкупил с нея, като я принудил със сила.

Пострадалата успяла да избяга, когато Л.В. отклонил вниманието си, поради повикване по телефон. Тя споделила за случилото се на баща си, след което подали сигнали до РУ на МВР в гр. Сандански.

Междувременно обвиняемият се върнал в апартамента, където започнал да събира личните си вещи. Сред тях имало плик с полиетиленово фолио, съдържащ бяло прахообразно вещество.

На посоченото от пострадалата място били изпратени полицейски служители, които пред входа на кооперацията задържали обвиняемия В. При извършения личен обиск у него било намерено пакетче с наркотично вещество, което при полеви тест реагирало на кокаин.

В хода на досъдебното производство е било установено, че по време на извършване на престъпните деяния Л.В. бил под въздействие на наркотик.

Той е познайник на ченгетата в курортния град. Преди време с негов приятел сътвориха истински екшън по главен път Е 79 край Сандански, преследвайки безпричинно шофьор на микробус и  го принудиха с бясна скорост да стигне до полицията в града и да поиска помощ. Имал е и други прояви.

Според хора,които го познават, той се държи като недосегаем, развявайки имена на хора от местното полицейско управление, които го протежирали. Припомняме, че след като е направен преглед на момичето, е установено, че момичето има охлузвания и данни за насилие, а взетия биологичен материал, доказва, че е налице полов акт. Според нейните показания, била извикана от Влахов, на купон в апартамент в Сандански. В разгара му, той я замъкнал навън, за да разговарят, след което я задърпал по стълбите към мазето на блока, където осъществил с нея насилствен полов акт.

В. Стефанов


Още за: мазе   изнасилване   Сандански   Още от: Крими

Принтирай статия
10 коментара
15 Септември 2020 13:29 | Пирин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Черни и за полицаите къке го пазят и покриват


15 Септември 2020 13:33 | Деляка
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Всички знаем кой лекета в униформи го пазят


15 Септември 2020 14:11 | Срам
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

То е ясно кой е шефа на полицията Пиринлия . Знаете ли защо в Ново Делчево няма цигани е ще ви кажа защото има Поринлий а те са по гадни и лъжливи от циганите.


15 Септември 2020 14:14 | Иван пенков
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Тоя мръсник отдавна да беше в Бобов дол и всички да го опраскат в ауспуха.


15 Септември 2020 14:15 | Иван пенков
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тоя мръсник отдавна да беше в Бобов дол и всички да го опраскат в ауспуха.


15 Септември 2020 14:52 | Главата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

как баща му се хвали че шева на полицията му брачед и щял да оправи нещата без да се вдига много шум, на доста хора от село Пирин е скатал да него нямал да скатае


15 Септември 2020 15:08 | Красо Подлогата
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоо ако ми падне киго ебам яко


15 Септември 2020 19:09 | Agga
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Страшен селянин да влиза чакаме го


15 Септември 2020 20:27 | Доколенков
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Как така татко й не сее качил още същата вечер да надене кисето от кроасано и да му разпоре муфата?


18 Септември 2020 12:14 | Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

В затвора има място за този изрод незнам само още що го бавят опитват се да го измъкнат ама нестава нестава стадии и адвокати
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар