Ченгетата в Банско на крак след оплаквания от чужденци

29 януари 2011 00:20   2 коментара   19331 прочита

Арестуваха крадец с три чанти, глобиха търговец за незаконни пиратки

Полицаи от Банско задържаха крадец, разбил магазин в центъра на града. Към 6 часа вчера при обход дежурен патрул в района на ул. “Найден Геров” забелязва в тъмнината мъж, които тича с три чанти в ръце. Полицаите догонват бягащия и установяват, че е старият им познайник Борислав Апостолов, осъждан за кражби. При извършения оглед ченгетата установили, че павилион за захарни изделия и цигари на същата улица е разбит и ограбен. Апостолов е задържан.

Двама англичани вдигнаха ченгетата на крак, оплаквайки се, че са ограбени в района на ски зоната. На единия му изчезнала раницата, на другия ските. Полицията твърди, че чужденците не пазят вещите си и след това създават работа на ченгетата.

Икономически полицаи в Банско проведоха специализирана полицейска операция за контрол на акцизните стоки, но нарушения в курорта не са открити.

В селския магазин на Филипово са открити 29 кутии пиратки и 71 ракети са конфискувани, а на собственика е съставен акт.


Още за: крадец   арест   Банско   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
30 Януари 2011 11:07 | гражданин на РБ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не се ли притеснявате от факта, че лично главният секретар на МВР Калин Георгиев тази седмица подписа спогодба с Министерство на вътрешните работи на Р. Гърция за съвместни оперативни групи с гръцки полицай за защита на гръцките граждани в Банско. Питам се защо не поканят Калин Георгиев в разгара на летния сезон в Гърция, за да подпише аналогична спогодба за българските граждани в почиващи в Гърция. Ни е по-малко хора ли сме от гърците или тяхната полицията е по -кадърна и некорумпирана от нашата и затова не ни искат акъла.....


01 Февруари 2011 10:32 | Вики
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тези банскалии още ли мислят както преди 30 години... сигурно.
Тогава беше страшно да се разхождаш в нощта в Банско.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар