Братът на изчезналия Янек разтресе мрежата с тези думи

19 септември 2020 16:11   5 коментара   22215 прочита
Янек Миланов
Янек Миланов


Янек Миланов

Оглушително мълчание, написа Марио Миланов по повод призив на дупничанин към институциите

Пореден ден няма ни вест, ни кост от изчезналия дупничанин Янек Миланов. Той е в неизвестност от 31 юли, когато за последно е засечен от камери за видеонаблюдение в джипа на бодигарда на братя Галеви - Васил Капланов-Каплата. Каплата е задържан два пъти, но за други разследвания.

Драмата с Янек продължава: Това решение на съда смрази кръвта на Каплата За да търси брат си от чужбина се връща и братът на Янек - Марио. Той дори се срещна и с главния прокурор Иван Гешев. На няколко пъти бяха провеждани полицейски акции в Дупница и региона с надежда да се намерят следи на Янек, но засега опитите са неуспешни. 

Тази мистерия ядосва и съгражданите на Янек и Марио. В онлайн пространството се появяват призиви към институциите да се даде яснота по темата.

Едно от тях е на член на групата във Фейсбук "Къде е Янек"с името Български емигрант,пише Блиц.

Той призовава институциите в града да излязат с позиция във връзка с изчезването на Янек Миланов, който е в неизвестност вече 50 дни. Кошмарна новина от днешното претърсване за Янек край Дупница Именно това обръщение е и последният пост на брата на Янек - Марио. Веднага под поста на Марио се заредиха и коментари на потребители:

"Ninona Nina Просто умът ми не го побира-как може да изчезне безследно този мъж ,при свидетели,посред бял ден и при днешните развити технологии ..нещо има много нередно в полицейската и детективска система ..в Дупница

Вася Иванова Ninona Nina, и не само..... Todorka Tosheva 

Във Дупница всичко е възможно", гласят част от тях. Извънредни новини около изчезналия Янек, полицията започна...

Ето и коментара на дупничанина: 

Обръщение към институциите на град Дупница .

Община Дупница кмет господин Методи Чимев: Общински съвет Дупница : Председател на Общински съвет Дупница - инж. Костадин Крумов Костадинов. Списък на общинските съветници 1. Йордан Крумов Йорданов 2. Асен Георгиев Пилев 3. Александър Иванов Паризов 4. Виолета Генчева Инкьова 5. Георги Василев Наумов 6. Димитър Василев Крекманов 7. Емил Димитров Гущеров 8. Мария Георгиева Соколова 9. Станислав Христов Павлов 10. Александър Димитров Анин 11. Асен Сотиров Илиев 12. Бойко Олегов Христов 13. Валентина Василева Караганова 14. Ивайло Валериев Петров 15. Първан Ангелов Дангов 16. Венелин Петков Иванов 17. Павел Ангелов Коларски 18. Тодор Димитров Василев 19. Леонид Йосифов Хаздай 20. Георги Красимиров Градевски 21. Иван Методиев Танев 22. Миглена Йорданова Вельова 23. Костадин Крумов Костадинов 24. Венелин Раймонд Коларов 25. Георги Василев Георгиев 26. Емилия Райчова Кузманова 27. Иван Миланов Раков 28. Вергил Георгиев Кацов 29. Лорета Методиева Николова 30. Пламен Петров Соколов 31. Костадин Михайлов Севдин 32. Георги Василев Градевски 33. Йонко Йорданов Гергов Районна прокуратура Дупница председател Даниела Гюрова : Районно управление - Дупница Началник на Районно управление - Дупница Главен инспектор Борислав Динев :

И всички правителствени и неправителствени организации. Уважаеми господа избрани или назначени да съгледвате гражданския мир и спокойствие, Вече близо 50 дни нашият брат, приятел, роднина, близък, съгражданин Янек Миланов е в абсолютна неизвестност.? Не мислители че е време да изкажете становище и позиция пред обществото на град Дупница и цяла България.

За да добият хората представа че някой се грижи за тяхното спокойствие, което всъщност е ваше служебно задължение]. Не мислите ли че гражданите като ваш работодател имат правото да научават периодично каква дейност извършва те и Каква е вашата бъдеща стратегия за действие.

Не мислите ли че за последните двайсетина години имаме няколко знакови убийства не само на лица от подземния свят неразкрити за които просто ми се говори като че ли не са човешки животи.

Не е работа на гражданите да обвиняват когото и да било заподозрян на работа и дълг на гражданите да изискват от техните чиновници да си вършат работата и да дават отчет за това. Благодаря ви за вниманието очакване на вашите отговори ти пожелавам Успешна работа един от седемте хиляди евентуални ваши гласоподаватели членове на групата "Къде е Янек"

 


Още за: янек   Дупница   капланов   Още от: Крими

Принтирай статия
5 коментара
19 Септември 2020 17:31 | Гето
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Къде са форумните шпиони да разкрият престъплението ? Обикновено са много активни


19 Септември 2020 17:42 | Дупница
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Човек тука така няма как да изчезне. Натиснете го този каплата да пропее. . Ако му се е случило най лошото, нека съдбата го сполети и неговия килър.


19 Септември 2020 22:25 | Този
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Има мотив, има предходна история, има и евентуален извършител, но няма развръзка ?! Така всеки ще почне да отвлича, трепе и закопава по пустошта хора и докъде ще го докараме ?


20 Септември 2020 04:15 | Ван
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Дупница знае името на убиеца, не само на Янек, но Дупница я е страх да го изрече!
Всички са свидетели на действията на шефовете на виновника и какво са вършил през годините. Но не Дупница има вина.! Вината е на едни боклуци облечени с държавна власт! Власт, която ги пази. Не се хаби с Каскета и шайката бандити с власт. Дано си изкарал пари и плати на някой да свърши мръсната работа!!!! За тоя няма кой да реве, както за всички разстреляни и маръгани, като кучета бандити.


20 Септември 2020 14:03 | тцтц
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

и какво търси в бг, дошъл е да умре и той ли....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар