Братът на бившия зам. шеф на Военната болница Милчо Джермански - Любен, прободен от баща си

09 септември 2011 00:20   9 коментара   26201 прочита
51-годишният Л. Джермански лежи в хирургичното отделение в общинската болница след нанесени 5 рани от баща му Никола
51-годишният Л. Джермански лежи в хирургичното отделение в общинската болница след нанесени 5 рани от баща му Никола


51-годишният Л. Джермански лежи в хирургичното отделение в общинската болница след нанесени 5 рани от баща му Никола

Раненият разкри: Откакто се помня, ме мрази и бие, връзвал е със синджир краката и ръцете ми, оковавал ме е за електрически стълб...

51-годишният Любен Джермански от дупнишкото с. Баланово лежи с 5 прободни рани по тялото в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница. Той е докаран в сряда късно вечерта с линейка на Спешна помощ - Дупница, след като на тел. 112 е съобщено, че мъж е намушкан с нож. Л. Джермански е извадил късмет, тъй като раните, нанесени от родния му баща, 78-годишния Никола Джермански, не са засегнали вътрешни органи и важни кръвоносни съдове, каза завеждащият хирургичното отделение д-р Ботьо Шаранков. От болничното легло Л. Джермански разказа:

Откакто се помня, все се караме с баща ми, не зная какво съм му казал, но както си седях в кухнята на къщата в с. Баланово, той влезе с кухненски нож в ръка и започна да ме ръга с него. Добре че съм силен и избягах навън, не исках да го бия. Той ме тормози, откакто се помня, като дете ме е връзвал със синджир за ръцете и за краката. Непрекъснато ме биеше, връзвал ме е и за електрическия стълб пред къщата ни. Все беше недоволен от мен, тъй като не бях добър ученик, не се учех като брат ми Милчо Джермански, който беше зам. началник на бившата Военна болница в Дупница.

По-различен съм от баща ми и затова той не може да ме понася от дете. Баща ми Никола е затворен човек. 35 г. работи в подстанцията в Бобов дол, там е общувал само с 10-ината си колеги, с никой друг не общува. Аз съм по-широко скроен от него, разказа Любен. Преди 20 дни той пак попадна в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница, след като беше пребит в кръчма от съселянина си Петър Станкев, който работи като вътрешен контрол в “Мини Бобов дол”. Тогава Любен Джермански престоя 1 нощ в отделението и си тръгна. За побоя преди 20 дни Джермански каза следното:

С Петър Станкев имаме стара вражда и той непрекъснато търси начин и повод да се заяжда с мен. Тогава ме наби, въпреки че нямах вина. Той иска да е тартор на селото. Скриха го от полицията, дори не го задържаха за нанесения ми побой.

Любен Джермански е племенник на Малин Джермански, който през 80-те години на миналия век е бил шеф на Районното управление на полицията в Дупница. Той преди година бе замесен в афера с археологически находки, а в двора полицаи откриха огромна ценна антика.

9 коментара
09 Септември 2011 06:18 | Храбри шивачи
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тоя е бая широко скроен, ама май и капа му кроят!


09 Септември 2011 10:49 | www
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този изверг подлуди Баланово дано да го заключат най после! Писаното в статията са пълни измислици...


09 Септември 2011 15:02 | Траико
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

отидете в Баланово с попитаите за него това не е човек а изверги тогава го сьжалиаваите


09 Септември 2011 15:40 | тричко
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Незнам кой е писал статията ама изобщо не се е поинтересувал и не е разпитал в Баланово каква е истината за този изверг, който се представя за жертва ама реалноста е съвсем различна. Нищо написано в тази сттия не отговаря на истината


09 Септември 2011 16:14 | тричко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тази снимка не е ли стара, как така с прободни рани ще ти посинеят очите. Струва ми се че тази снимка е от предишната изява


09 Септември 2011 21:03 | ричко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

леле


09 Септември 2011 22:20 | Браво !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

тоя има съдебна забраня да доближава баща си, статията е пълна с невярна информация


12 Септември 2011 22:19 | Чичо от село
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Милчо, Малин, вземи единия удари другия... все едни лекета... само имената различни!!!!


17 Септември 2011 02:09 | обзървър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На никой човек да не се случи да пострада от такива неща!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар