Братовчед на бивш полицай скъса пагона на ченге и удари друго в лицето, оплаква се: Биха ме в патрулката на път за ареста

22 септември 2009 00:20   4 коментара   9632 прочита

Инцидент при неправилно паркиране пред ГУМ - Петрич

46-годишният Николай Каламски бе арестуван за неподчинение на полицай, твърденията са, че е ударил ченге, а на колегата му скъсал пагона, причината за сблъсъка е неправилно паркиране.
Завчера Николай Каламски паркирал лекия си автомобил в близост до ГУМ - Петрич. При проверка от страна на двама полицейски служители, които пристигнали с патрулка, Николай Каламски не се подчинил на искането да предостави документите за правоуправление. Униформените констатирали, че мястото, където е паркирал, е забранено, и му показали знака. Въпреки това водачът не се съгласил да му бъде съставен фиш за допуснато нарушение и започнал да ругае, като ги заплашвал. Когато те станали по-настоятелни и се приближили към него, Николай Каламски протегнал ръката си и скъсал единия от пагоните на полицейския служител, а на другия нанесъл удар в лицето.
Николай Каламски е работил като жп стрелочник. Бил на гурбет в Гърция и наскоро се е завърнал, като в момента е безработен. Той е братовчед на Дамян Каламски, бивш полицай от РПУ - Петрич, който преди няколко години излезе в пенсия.
Николай Каламски е бил задържан за 24 часа. Потърсил е лекарска намеса и според запознати е извадил медицинско за нанесена телесна повреда. Той заявил, че възнамерява да предприеме съдебни действия срещу двамата полицаи, чиито имена не бяха оповестени от РПУ с мотив, че тече разследване. Според Каламски полицаите са го били в патрулката, докато е бил с белезници, на път за управлението.

4 коментара
24 Септември 2009 10:13 | кирилец
Оценка:
0
 (
6
 гласа)


ВЪН латиноамериканците от форумите ! Иначе : Виждам началото на някаква промяна!
Да живее ГЕРБ и АТАКА покрай него !
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар