Благоевградчанинът, който уби банкерката: Не стрелях по майка на деца, а по мафиот

12 октомври 2014 13:18   11 коментара   20076 прочита


Благоевградчанинът Любомир Симеонов, който беше осъден за убийството на банкерката Павлинка Йовчева в Бургас, твърди, че си купил оръжието случайно от цигани в Павел Баня, съобщи Блиц. Преди това обаче си взел и други оръжия. „Купих едсна бухалка, март, април – едни цигани на Павел Баня едни цигани продават ножове и аз обичам да се закачам и викам – ако имате автомат, картечница, ще ги купя и те ми викат – ела след час“, спомня си Любомир Симеонов пред Нова телевизия.

Той твърди още, че почти няма спомен за деня на убийството. Свестил се едва, когато стигнал до „Аспаруховия мост“ във Варна.

„Не съм мислил да я трепя. Убийството не е пътят. Нали се сещаш, че не съм стрелял по майка на деца, а по мафиот, човек – банкер. Мафиот. Просто това не съм аз, когато го мисля, се разтрепервам, влияе ми много зле“, казва Любомир Симеонов.

11 коментара
12 Октомври 2014 14:27 | злобия
Оценка:
31
 (
35
 гласа)

Точно това е решението за такива изнудвачи. Тя била маика-, а тия дето изнудва и им сасипва живота -на тях и техните деца какво са.....


12 Октомври 2014 17:47 | Ели
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

НЕВИНЕН!!!


12 Октомври 2014 17:53 | ПРОСТ БГ СЕЛЯНИН
Оценка:
24
 (
24
 гласа)

в момента институциите в бг са най-големите мафиоти. Институциите не работат, а само пазят интересите на техните господари. А простият народ дори им плаща и заплати за несвършената им работа. Абсолютно правилно е постъпил човекът. До който и да пишеш писма няма полза. В бг е абсолютно своеволие в момента, без законие и корупция от а до я.
честито ви циганска държава и да пуснете човекът, че не той сгази детето пиян и не той продава дрога облечен в униформа.


12 Октомври 2014 22:06 | НЕВИНЕН
Оценка:
22
 (
22
 гласа)

НЕВИНЕН !!!!! ГОСПОДА СЪДИИ АКО НА ВАС ВИ ЗВЪНЯТ ПРЕЗ ЧАС ДЕНОНОЩНО ЗА ДА СИ ПЛАТИТЕ ЗАЕМА И ВИЕ ЩЕ ПОСТЪПИТЕ КАТО НЕГО. НЕВИНЕН !!!!


13 Октомври 2014 00:52 | питам
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

Този човек е герой, на много малко хора им стиска да направят такова дело. Аз лично познавам много хора подмамени и излъгани от хора като убитата . Директорите на банки подмамват хората с бизнес с примамливи обещания, докато ги въвлекът във водовъртежа на кредитите, а после преструктуриране, измами и лихвите растът ли растът . Уважаеми българи банковите служители вземат огромни комисионни от всеки сключен договор, особено директорите на банки .Аз бих изтребил всички банкови мошеници, но не съм смел както този човек.


13 Октомври 2014 02:44 | читател
Оценка:
16
 (
16
 гласа)


затвор за всички банкови мушеници това го има само в тъпата бг. гледат как да те прикоткат и после набързо да ти забият ножа в гърба. Добре си е свършил човека работата не го съдете а го освободете заштото тои може би не е виновен ако всичко е било в реда на нештата няма да се стигнало до там явно на сила е бил принуден и затова се стигнало до този краи, неко това да бъде за урок на други подобни като тази госпожа не може цял живот от всякаде да ни мачкат стига толкова


13 Октомври 2014 03:08 | БОЖИК
Оценка:
20
 (
20
 гласа)

НЕВИНЕН, И ПРЕЗИДЕНТА ДА МУ ОТПУСНЕ ПОЖИЗНЕННА ПЕНСИЯ ЗА НАНЕСЕНИЯТ МУ ТОРМОЗ от изрода банкерка.


13 Октомври 2014 09:40 | delian
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Банките са най-голямата мафия, а законите във държавата са написани от депутатите за тях и мафията им които продадоха България, законите се пишат от Бог не от свини в парламента.


13 Октомври 2014 10:46 | без паричен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)


А тоя Цветан Василев невинен ли е


14 Октомври 2014 09:31 | 123
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За това не ни искат в ШЕНГЕН. Банкова система, правосъдие, охрана на Европейската граница, потресаващата корупция. Тоя батак ще го оправи само една революция, с много кръв!


26 Ноември 2014 11:55 | знам
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нека просто задам няколко въпроса с ясни отговори.
Кой се е движел с джип за 100хил. лв.? -- Отговор Убиеца Симеонов
Кой е откраднал кредити за 1, 3мил. лв.? --Отговор Убиеца Симеонов.
Кой е откраднал 300хил. лв. ДДС от бюджета ?—Отговор Убиеца Симеонов
Последен въпрос кой е извършил предумишлено убийство на невъоръжен човек? --Отговор Убиеца Симеонов.
Извода е не издигайте в култ един лъжец, крадец, мошеник, престъпник и най долен изверг Убиеца Любомир Асенов Симеонов.
На всички, на които е скъпа истината по случая нека прочетат мотивите от решение №126 /2014г. на Бургаския апелативен съд за потвърждаване на присъдата от 20г. затвор за убиеца. Може ако пожелае и редакцията на вестника да го публикува.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар