Благоевградчанин заловен да шофира БМВ с фалшива книжка

03 август 2011 00:16   4 коментара   16366 прочита

28-годишният благоевградчанин Румен Димитров е хванат на главен път Е-79 край Дупница да управлява БМВ с фалшива шофьорска книжка. При рутинна проверка пътните полицаи спрели БМВ-то и поискали личните документи на Румен Димитров.

Полицаите се усъмнили, че свидетелството му за правоуправление е фалшиво, и след проверка установили, че и книжката, и талонът са фалшиви. Документите са иззети, а на 28-годишния Румен Димитров е съставен акт за управление на лек автомобил без оригинално свидетелство за правоуправление. Той ще бъде подведен и под отговорност за ползване на фалшифицирани документи. Румен Димитров е дал показания в Районното управление на полицията откъде се е снабдил с фалшивата книжка.

Дупнишките полицаи работят по случая и се надяват да разплетат веригата за снабдяването с фалшиви свидетелства за правоуправление. Приятел на Румен Димитров, който има оригинална шофьорска книжка, дошъл да прибере автомобила, който е бил оставен пред Районното управление на полицията в Дупница.


Още за: Р. Димитров   книжка   проверка   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
03 Август 2011 08:01 | 77777
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

ЗАТВОР


03 Август 2011 09:14 | хаха
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

да бе да затвор


03 Август 2011 11:28 | Петричанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

В Петрич е пълно с такива водачи, особенно цигани които не знаят да четът и шифират, но книжка имат. Схемата е ясна, дори на таксиджийте, някои от тях от години уреждат книжки срещу заплащане. Хващайте и тези с купените дипломи от ЮЗУ и свищовският, защото некадърници и алчи хора се уреждат на държавни възлови места за крадене от държавните пари.


03 Август 2011 15:26 | ТЦТЦ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

ЛЕЛЕ МАЙКО В юЗУ И СЛУЖИТЕЛИТЕ СА С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар