Бдителни граждани снимаха крадец на бордюри и го предадоха на ченгетата

26 юли 2010 00:18   7 коментара   17175 прочита
Снимки на крадеца на бордюри Б. Янев помогнаха да го задържат
Снимки на крадеца на бордюри Б. Янев помогнаха да го задържат


Снимки на крадеца на бордюри Б. Янев помогнаха да го задържат

Бдителни кюстендилци хванаха ром, който задигнал бордюрите, след като разбил тротоар. Сигналът за вандалщината на Бисер Янев бил подаден от живеещи в крайния квартал "Сибир махала" на областния град. Те видели как младият мъж разбива и товари бордюри от ул. "Овощарска" в каруцата си.

Кюстендилци заснели извършителя и звъннали на горещия телефон на ОП "Охрана", както и изпратили снимките на вандала на пощата на кмета на Кюстендил Петър Паунов.

Извършителят Бисер Янев е засечен на около 100 метра от мястото на деянието, в района на завод "Торготерм", и е задържан от общинските охранители заедно с полицейски екип, включил се в ареста му.


Още за: жители   снимки   крадец   Още от: Крими

Принтирай статия
7 коментара
26 Юли 2010 07:50 | кюстендилец
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Когато хората помагат на полицията да ги пази, ефектът е видим. За съжаление такива случаи са по-скоро изключение, а защо е така джоглев би трябвало да знае....
За доверието трябва да се работи.


26 Юли 2010 08:09 | ...
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Добре,че има наблюдателни граждани,а иначе смешните кюстендилски полицаи щяха да нахранят и коня на ромчето и да го изпратят по живо-по здраво. Палячовци, затова сте на последно място в страната по разкриваемост.


26 Юли 2010 09:24 | CD-R
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А бе чувам че и релси крадат.Такива от ЖП то.Хваната ги под мишка и газ до дома.А една релса тежи по 1 2 тона, ама те не разбират от килограми и тежини.


26 Юли 2010 10:05 | Потърпевш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чистихме фургона и изхвърлихме празни бутилки в два часа следобяд в обозначения за целта контейнер... Полицаите дойдоха светкавично ...за нарушаването на обществения ред.. бдителна фрау беше звъннала.. права е жената....


26 Юли 2010 10:19 | Петричанин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това се циганите, не мислят какви поразии ще направят и защото 20 години са необезпокоявани, както трябва от властите, емат наглостта да къртят бордюри, мраморни плочки от ГУМ, овощтните градини на хората. Когато Обществото помага със сигнали на Община и МВР,ще има повече задъжжани крадци и измамници, които са сред нас всеки ден. Почти всеки има телефон с камера-снимайте ги внимателно и сигнализирайте. Защо в Петрич, където има толкова много кражби и вандалщини, все още Кмета се бави с общинстака Полиция?


27 Юли 2010 23:18 | ПЕТРИЧАНИН
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ккава е файдата като ги снимаме в Петрич как палят гуми. Всеки божи ден палят гуми. Града ни е диша тази отрова,а полиция - пожарна - кметство, мижитурки! Мангалите, /разбирай РОМИТЕ/ си правят каквото си искат , а ние балъците си плащаме данъците като овце! Но, какво да се прави, това е електората на нашия АЗИС! Ще го потърпиме докато му му мине мандата,а после, ...АНАТЕМА!!!


29 Септември 2010 21:28 | Георги Прокопов-София
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ром е силна алкохолна напитка. Няма такова наименование-правилното е ЦИГАНИ, съответно ЦИГАНИН. Прави ми впечатление, че в благоевградски регион не останаха неокрадени метални предмети, не разбити и обрани складове за метали,
разбити казаници, църкви и т.н. Геройте са все познайници-цигани. Така ще продължава докато ги "интегрираме", нищо, че е доказано, че те не подлежат на
интеграция. Това паразити, които живеят ден за ден и генерират престъпност ежедневно.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар