Арестуваха в Благоевград измамницата ходжа Гюлшен /Видео/

26 януари 2015 10:00   23 коментара   47366 прочита
26-годишен благоевградчанин С. П. паднал в лапите на ходжа Гюлшен
26-годишен благоевградчанин С. П. паднал в лапите на ходжа Гюлшен


26-годишен благоевградчанин С. П. паднал в лапите на ходжа Гюлшен

Полицаи от Първо управление на МВР в Благоевград задържаха скандалноизвестната ходжа Гюлшен в момент на изнудване на благоевградчанин. Това е втората и жертва в областния център. Преди време Struma.com съобщи за студент от ЮЗУ "Н. Рилски", които изгоря с три хиляди лева, заплашван от ходжата, че майка му ще умре. Ето историята на 26-годишния, която публикувахме:

26-годишен благоевградчанин С. П. падна в лапите на ходжа Гюлшен и стана обект на шокиращ рекет и заплахи от гадателката, от която потърсил помощ за семейството си. След низ неприятни случки в дома му младият мъж, които е студент в Благоевград чувайки я в телевизия, колко много помага на хората решил да се свърже с нея. Ходжа Гюлшен веднага заключила, че има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за масова смърт в дома му. Този, който направил магията бил платил 3 000 лева за магия срещу семейството му и затова не им върви. За да се развали магията ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги "обработи" и да му ги върне, за да преспи над тях.

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка имало собствени пари и веднага изпратило парите. Когато, обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от сумата. "Усъмних се, още повече, че парите изпратих на някъв мъж, чиито адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Видях контактите с нея от телевизията и се свързах, така започна този ад. Снощи се обадих и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да и звъня да ми върне парите, нямало да вдига. Не можете да си представите на какво съм подложен.

Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите и повярвах. Къде изпратих толкова пари не е ясно, каза младият мъж. Днес той депозира официална жалба в ОД на МВР в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен.

Struma.com апелира, ако има други пострадали от ходжа Гюлшен да пишат в коментарите или да се свържат с нас.

Struma.com направи опит да звънне на указани телефони на ходжата, но вдигаха мъже и нито веднъж жена. Продължаваме да я търсим, а вие Чуйте поведението на ходжата в нашия запис:

Това написахме ние на 4 декември 2014 година. Днес прокуратурата постанови 72 часа задържане за ходжа Гюлшен и нейн помощник. Продължаваме да апелираме, ако има още хора завлечени от ходжа Гюлшен да се обадят в полицията.


Още за: ходжа   Гюлшен   Благоевград   Още от: Крими

Принтирай статия
23 коментара
26 Януари 2015 10:07 | живко
Оценка:
41
 (
41
 гласа)

екстрадиция за турция и отнемане на паспорта


26 Януари 2015 10:27 | kjn
Оценка:
36
 (
36
 гласа)

тази ходжа е като мобилните оператори - бирник и половина. Пратете си я в Турция.


26 Януари 2015 10:36 | съдия
Оценка:
35
 (
35
 гласа)

Вържете я за едно дърво на главната улица 5 дни подред, сутрин от 8 ч. До 18 ч. И на врата и сложете една табела, това е ходжата Гюлшен


26 Януари 2015 11:15 | 65
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

като слушам записа, това си е говорене на нагла циганка . за съжаление има доверчиви и наивни хора, които се връзват на лъжите на такива измимници


26 Януари 2015 11:25 | че гевара
Оценка:
18
 (
18
 гласа)

Ако не ми дадеш по най бързия начин кучето ти ще роди маче, кравата ти ще спре да дава мляко, телефона ти вместо интернет ще лови монголската телевизия... така, че... действай


26 Януари 2015 11:31 | читател
Оценка:
27
 (
27
 гласа)

Измамница, първо няма жени ходжи, второ това са измамници който обират парите, 3000 лева по-това ще разбереш че има нещо гнило в цялата тази работа, тая заслужава да изгние в затвора тя е една сводница други има зад гърба и, никога не се доверяваите на такива истинския не търси пари, кой колкото има толкова остава


26 Януари 2015 11:51 | Сега
Оценка:
35
 (
37
 гласа)

Сега и кабелната в Благоевград дето я даваха на съд, за съучастие


26 Януари 2015 12:54 | Миланка
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Жена няма право да бъде ходжа, равин, поп и Папа. Тия са за обесване. Да срамиш рилигията.


26 Януари 2015 13:54 | потърпевша
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Може да създадем и група ужилени от маг-феномен Светлина в Благоевград. В момента даже си е направиля в нета саит с промоция за всяко 10 обаждане промоция за прием. Каква саможертва.


26 Януари 2015 15:53 | читателка
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Наи-гадното е че безскруполно плашат сьс смьрт и тем подобни беззащитните хора А това освен всичко е и голям грях. Тези са изчадия Сатанински и нямат грам вяра у себе си.


26 Януари 2015 17:38 | Иванов
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Този т. н. студент не е паднал в лапите на Гюлшен, а сам се набутал там.
Аман от наивници!


26 Януари 2015 17:57 | edin
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НЕМА ХОДЖА С ДВА ПРЪСТА ПИКЛИВО МЕСО


26 Януари 2015 18:02 | читател
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Хората сме си виновни защото сме забулени овце от такива като нас се позлатиха целите вижте я Светлина, тя също взима много пари а на кои е помогнала сека втора стана ясновитка само за пари.


26 Януари 2015 19:01 | Тояги за Гюлшен
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Много ме страх Гюлшен да не направи магия на съдо.


26 Януари 2015 20:45 | еми
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тази не е вербувала само мен. на мен също измъкна пари, пазя една част от документите.


26 Януари 2015 22:26 | До г-н Иванов /на 65/
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Мъча се да чета и да запазя спокойствие. ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ СА ПРАВИЛНИ И
ОСНОВАТЕЛНИ. НО аз се мъча да оправдая потърпевшите - от гледната точка на непо-
страдал. ДАЛИ НЯМА ДА СБЪРКАМ И АЗ, АКО ДЕТЕТО МИ, ЖЕНА МИ, МАЙКА МИ, БРАТ МИ...
ИЛИ КОЙТО И ДА Е НАЙ-БЛИЗЪК - СА НА ПРАГА НА ГРОБИЩЕТО, СЛЕД КАТО СМЕ ОБИКОЛИЛИ НАШИТЕ БОЛНИЦИ И МЕДИЦИНСКИ СВЕТИЛА-И НЯМА ПОМОЩ. ТОВА СИГУРНО ЩЕ БЪДЕ И МОЯТА ПОСЛЕДНА СТЪПКА, ЗАРАДИ КОЯТО УТРЕ ВИЕ ЩЕ МЕ УКОРИТЕ?! Според мене тези хора нямат вина. Те може и да не са напълно вярвали, но са се хванали като удавник за сламка. И са повярвали. Според мен не по-малка е вината на ПРОВОДНИЦИТЕ. Тези, които допускат в студията си, по страниците на печатните си издания-подобни шарлатани. Те трябва да отговарят наравно с тях пред закона и институциите.... ако имаме честни такива !!!!!


27 Януари 2015 00:52 | читател
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Прав е господина /госпожа/ отгоре има случаи когато лекаритеса безсилни дигат ръце и казват той, или тя, е безнадежден случаи отписват го и ти тогава какво ще правиш даваш и последната си стотинка и трагваш по ходжи гледачи баячи и т. н има свестни от тях мога да посоча дедо Исмаил този човек като те погледне знае дали да вземе това от тебе като благодарност или ще ти каже задръж си паричките сега. Кой както иска да ме разбира това си е негово мнение, народ винаги е пълно пред къщата такса няма кой колкото има възможност .Замен този човек е истински. Да е жив и здрав още много дълги години, втори като тебе едва ли ще има .Доволна сам и сам ти много благодарна за всичко .Продължаваи да помагаш на хората защото не са малко тези които се нуждаятот твойта помош. Бъди Жив иЗдрав.


27 Януари 2015 02:06 | georgi
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

не е виновна Гюлшен. Всички които ползват услугите и, полицията да ги прати на психиатът задължително. От опит


27 Януари 2015 02:31 | Нета
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А кога ще арестуват Мария Стойчева? За измама в особенно големи размери и сайт с пълен с шарлатанки нейни асистентки както им викат. Ето я вижте :http://www. yasnovidci. com/maria-stoi4eva


27 Януари 2015 03:09 | Ива
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Аз също съм ходила при Дедо Исмаил и мога да кажа че човека помага на много хора, шапка му свалям на този човечец, още от вратата като влезеш усешташ положително зареждане колкото и да си зле не те връща гледа само и само да ти помогне, тои повече помага за болести за изчезнали хора също но не ти казва директно извършителите а знае кои са но просто си дават няакакъв обяд и си го спазват, но няма случаи да е върнал човек дори и през ноща да е отишъл, това съм сигорна защото аз спешно ходихме в 2 цх през ноща и човека не прие


27 Януари 2015 15:44 | Благоевградчанка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дядо Исмаил е златен човек! Жив и здрав да е дълги години, и да помага на хората в беда! Аз съм ходила при него, и ми е помогнал! Пари не взима, колкото оставиш, дарява ги на джамията, и няма да забравя едно нещо, което ми каза:"Чедо, ако идеш при такива като мен, и ти търсят пари, да знаеш са измамници! Човек, ако иска да помогне, помага от сърце, и не иска нищо в замяна! "Та който иска помощ, нека да отиде при него, намира се в с. Краище! Човека никого, никога не връща! И пари няма да ви търси, ако имате да оставите, колкото желаете, ако не-живи и здрави!


27 Януари 2015 23:43 | ЧИТАТЕЛ ЛОНДОН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Подкрепям Благоевградчанката, и не крия че това ми е третия коментар, е некои ще каже ето пак лъжи пак празни приказки .Няма такова нещо човек когато види зор, търси по некакъв начин да се спаси .АЗ по горе писах Госпожата също, няма човека такса и поверваите ми този човек е дар Божие, готов е от него да даде от хората не търси, те сами му остават от благодарност. Ако прочетете статията нека моите благодарности макър и от далече да стигнат до неговите уши .Бъди Жив и здрав още много дълги години .Знаете коя съм.


15 Юли 2018 02:15 | Дидка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

УЧИЕ Е АМА ЗА КАКВО Е УЧИЛ, КАК МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ДА ВЯРВА НА ХОДЖИ, ТОВА СА СЛУГИ НА ДЯВОЛА ДА ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ ОТ МЪКАТА НА ХОРАТА. В БИБЛИЯТА ПИШЕ ВРАЧКИ, ЗАПИТВАЧКИ НА ЗЛИ ДУХОВЕ, ЯСНОВИДКИ, ХОДЖИ ТОВА СА МЕРЗОСТ ПРЕД БОГА. НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЯХ, МОЛЕТЕ СЕ САМО НА БОГ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар