Арестуваха трио крадци, обрали бижута и гоблени от дома на търговец

29 август 2011 00:09   1 коментар   9786 прочита
Б. Динев
Б. Динев


Б. Динев

Дупнишки полицаи задържаха трима пернишки гастрольори-крадци - 22-годишния Росен Малинов, Стоян Методиев и Здравко Татарски. Те влезли в апартамент на първия етаж в един от блоковете до старата автогара и го отарашили. Откраднали 300 грама златни накити и 400 грама сребърни. Апартаментът е собственост на Петър Петров, който има малък хранителен магазин в квартала. Крадците влезли, след като счупили прозорец, когато семейството било в магазина. Обърнали целия апартамент наопаки и в кутия за бижута открили златни и сребърни ланци и пръстени.

След като затворил магазина в събота вечерта, Петър Петров и семейството му се върнали у дома и заварили апартамента разхвърлян. На съпругата направило впечатление, че липсват гоблените, които шила усърдно с години. След това разбрала, че са откраднати и бижутата.

След 3-часови заградителни мероприятия, по думите на началника на Районното управление на полицията Борислав Динев, са задържани тримата крадци, които са известни в Перник с кражби и взломявания на МПС.


Още за: Р. Малинов   арест   краджи   Още от: Крими

Принтирай статия
1 коментар
29 Август 2011 06:09 | вп
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво! Така трябва да работи полицията.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар