Алкохол и боеве в дискотеки, 17-г. тийнейджър изпадна в безсъзнание

18 октомври 2010 00:18   4 коментара   11102 прочита

20-г. младеж с комоцио, попаднаха в Спешен център

17-годишният Бойко Бонев от Дупница изпаднал в безсъзнание в дискотека в центъра на града и дошъл на себе си в Спешен център с огромна рана на главата. Младежът най-вероятно се е бил с други тийнейджъри, които му нанесли множество удари по главата, коментираха дежурните медици. Раната на главата е зашита с няколко шева. Бойко Бонев твърдял, че не си спомня какво се е случило, кой го е ударил, но веднага поискал медицинско свидетелство, за да съди побойниците. Лекарите извикали и бащата на пострадалия, който го нахокал и го закарал вкъщи. Медицинско свидетелство още не му е издадено.

Докато шиели раната на Бойко, 20-годишен младеж бил докаран от друга дискотека, също бит, но само с комоцио. След прегледа отказал да остане в хирургичното отделение на общинската болница и се е прибрал у дома си.

Лекари от Спешен център - Дупница коментираха, че в петък и събота през нощта идват непрекъснато бити млади хора. Напият се по дискотеките, след това започнат да се бият. Има случаи да докарват по 5-6 души през почивните дни, уточниха от Спешен център.


Още за: Б. Бонев   бой   болница   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
19 Октомври 2010 10:26 | иларион
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

а къде ходи Златко Величков в събота и неделя?ха сега познайте?


20 Декември 2010 02:25 | калинка
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

айде злати бизнесмен!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар