Акция "Антидрога"! Вижте къде удариха полицаите вчера

14 септември 2016 11:22   1 коментар   11848 прочита


На 13.09.2016г. на територията на област Благоевград, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

В къща и прилежащи към нея дворно място и пристройки, находящи се в гр. Хаджидимово, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са намерени и иззети: около 5, 3 килограма съцветия и около 50, 3 грама суха тревиста маса, които при извършен полеви тест са реагирали положително на канабис, а също около 0, 4 грама бяло прахообразно вещество, на което предстои извършване на експертиза и около 0, 735 килограма нарязан тютюн. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

В обработваема площ срещу частен дом в с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени и иззети засадени около 13 бр. тревисти растения с общо тегло около 41 килограма. След направен полеви тест растенията са реагирали положително на канабис. Уведомена е РП-Сандански. Образувано е досъдебно производство.

В обособена нива в местността „Долната махала”, землище на с. Плоски, общ. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени и иззети засадени около 23 бр. тревисти растения с общо тегло около 45 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. За случая е уведомена РП-Сандански. Образувано е досъдебно производство

Петя Георгиева

1 коментар
15 Септември 2016 10:41 | МВР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До МВР Благоевград - елате в Село Тросково и Докатичево (Община Симитли) да видите как масово се отглежда канабис и има замесени гранични полицаи ! ! !
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар