Агресията заема застрашителни размери! 45-годишен от санданското село Петрово вдигна брадва и заплаши съсед с убийство заради забележка 

17 юни 2024 13:27   2 коментара   13395 прочита


Екшънът се разграл снощи около 2 часа след полунощ, семейство от София помолили съседа да намали музиката, а той излязъл с брадвата "да сече глави" 

45- годишен от санданското село Петрово е арестуван тази нощ след скандал със съседите си, които направили забележка за силната музика и невъобразим шум около 2 часа посред нощ, научи Struma.com.

Семейство от София с имот с селото, дошли през уикенда да си починат, и вместо да намерят покой, цяла нощ слушали веселбата у комшиите.

Търпението им се изчерпало и те направили забележка на Марио К., който грабнал брадвата и се заканил с убийство, щял да реже глави, ако си позволят още веднъж да го обезпокоят, това заявил на съседите му дръзнали да му направят забележка. Незабавно е подаден сигнал в полицията и Марио К, който е криминалнопроявен и осъждан е задържан. 


Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
18 Юни 2024 11:11 | Mincho
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Iztepaite se selyaci


18 Юни 2024 14:10 | Тоната
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Марио е лид и 100 процента ще си отмасти по един или друг начин на тези хора. Помнете ми думата ако не стане некоя беля.. не знаят с кого си имат ранота.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар