Агресия срещу служител от ВиК Петрич! Мъж от Михнево нападна инкасатор, вдигна ръка срещу него, сбиха се ...

07 ноември 2017 17:50   13 коментара   11981 прочита
Ив. Христов
Ив. Христов


Ив. Христов

Директорът на ВиК Ив. Христов: Запознат съм със случая, отстранил съм моя служител до изясняването му и докато полицията, която сме информирали си свърши работата, няма да коментирам нищо!

Мъж от Михнево направи луд скандал във ВиК Петрич днес, Г. Попов влязъл в словесна схватка със служителя от дружеството Костадин Р., започнал да го псува и ругае, вдигнал ръка срещу него, блъскайки го, научи Struma.com.

Двамата мъже се сбили и се наложило да бъдат извикана полицаи и ръководството на водното дружество, за да потушат скандала.

Поводът така и не станал ясен, но след случилото се служителите във ВиК са силно стресирани.

Потърсихме за коментар управителя на ВиК Петрич Ивайло Христов, който коментира: Не драматизирайте излишно случая, имало е спречкване между нашия служител и мъж от село Михнево, скарали са се ,посегнали са си. За да няма напрежение аз отстраних служителя от работа, временно докато, полицията си свърши работата и изясни кой каква вина има за създалата се ситуация.

Трябва да призная, че служителите ни са подложени на непрекъснат тормоз от страна на нередовни платци ,или някои по нервни граждани,коментира Христов.

Полицейското управление в Петрич призова и двамата участници в скандала за разпит .

Петя Петрова


Още за: скандал   бой   вик петрич   служител   Още от: Крими

Принтирай статия
13 коментара
07 Ноември 2017 18:45 | до ВиК Петрич
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Всички инкасатори са за кютек, надуха сметките ез да проверяват водомерите.


07 Ноември 2017 20:56 | РПУ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

хахахахаха до прикриване на случилото са служителите на РПУ не до наказване на виновните


08 Ноември 2017 01:08 | Кирил Станоев
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

То е много лесно. Записваш си показанията, отиваш във Вик правиш си справка и виждаш точно и ясно имаш ли за даване или имаш за взимане. Но без вода не може. И така както си плащаме тока, телефона, така трябва да си плащаме и водата


08 Ноември 2017 01:24 | Кирил Станоев
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стойността на водата е равна на три -четири цигари на ден за семейство за месец


08 Ноември 2017 06:50 | старогражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Има лек за всички тарикати от форума и реалната действителност. Всички показания на водомерите качени на сайта на ВиК срещу името на абоната. Тогава ще видите как някои си поливат китките и зелените площи срещу десет кубика вода на месец. Какво клепане ще падне пред компетентните органи...


08 Ноември 2017 15:01 | xyz
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не сьм нито служител нито адвокат на ВИК но призовавам всички да си плащаме изразходваните кубици вода. Против сьм като виждам в циганската махала по околоврьсния пьт като виждам циганките с маркучите кьде пропиляват водата напразно и безразборно и сигурно не я плащат. Сьщо така като има аварий да се отстраняват колко се може по бьрзо, а не дембелите от ВИК да стоят до аварията и деня да пропиляват


08 Ноември 2017 15:14 | М
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не служителя на ВИК е виновен - той си е вършил работата. А този тарикат от Михнево който е крал вода и не е плащал. Ако не се защити служителя на ВИК НЯМА ДА ИМА ОПРАВИЯ. Не да скача на бой а да се извини и да си плати сметката. Селски тарикати.


08 Ноември 2017 16:50 | Навсякъде .. .....
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Навсякъде по света, когато ти предявяват
някаква сметка за плащане ( ток, вода и др. задължения ), на момента ти издават касова бележка, или бележка с показания на измерватилният уред . Да ви се е случвало ВиК, или електро подаващите монополи да правят нещо подобно ?! Къде са контролните органи


08 Ноември 2017 16:55 | Коста
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Утре някой наглец като този от Михнево или същия ще налети и на служители от ЧЕЗ, че му е голяма сметката за ток, в други ден ще набие общински служител или митничар.. Къде отиваме? Има си законни и човешки начини за решаване на такива проблеми. От ВиК има много отговорни и съвестни служители. Не може само да плюеме. Каква е тази повсевместна наглост, особено от тези села? Никакво чувство за вина! Колкото по-виновни толкова по-агресивни, злобни и плюещи клевети. Е за тая наглост и нарушение на законите има полиция, съд, дела, пари за адвокати, стрес, затвор и глоби, пък после да го видим огражденския "бияч" и подобните му дали ще повторят!


08 Ноември 2017 17:01 | Ванко
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До навсякъде: Да и тук от ЧЕЗ, ВиК и др. ти дават такава фактура с начислени изразходвани кубици или киловати, цена и сума до стотинка. Ти явно не си плащаш водата и тока, а баща ти или майка ти и не си виждал, че дават документ/фактура/ и затова плещиш глупости по форумите :))). Иди плати 1 път и ще видиш, че е така :)))


08 Ноември 2017 18:04 | Браво .. .... . ....
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Браво на Коце и Ване ! Или са служители на ЧЕЗ и ВиК, или са членове и активисти на ГЕРБ . Ей, фного сте печени, браво браво .


09 Ноември 2017 09:35 | ?+
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Крайно време е служителите във ВиК Петрич да се запознаят с етичния кодекс ако имат във фирмата. Много са невъзпитани. Има там много хора за уволнение. Не проверяват водомерите и пишат служебно куб. вода. Питам, как тези хора получават заплати при условие, че 1 година не ми е засечен водомера. Плащам служебно и толкоз.....


09 Ноември 2017 17:14 | Петър
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Водомерите са ни в шахта отвън, когато си гледам бележката показанията си отговарят, т. е. водомерите се проверяват. Не сме по цял ден у дома и когато ни е нямало са минали и са проверили. Таблото за електромерите също ни е отвън, за 2 г. съм видял случайно веднъж как ги засичат. Е да кажа, че не се засичат ли? Показанията от фактурата на ЧЕЗ също ми отговарят. Та служителите минават в работно време и като сме и ние на работа как да ги видим. Та много глупости се дрънкат във тия форуми.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар