4-ма маскирани издебнаха влюбена двойка в кола

01 март 2011 00:20   6 коментара   32204 прочита

Потрошиха стъклата, вързаха ги, нарязаха гумите и ги обраха

Полицаите интензивно издирват маскирани извършители на нагъл грабеж и жестоко посегателство над момче и момиче от Гоце Делчев. Около 23.30 часа в полицейското управление в града е постъпил сигнал от 20-годишния Христо Георгиев, че е бил малтретиран и обран от четирима маскирани мъже в района на околовръстния път, в близост до сградата на КАТ. Младежът е съобщил на органите на реда, че докато си говорели с приятелката му в собствения му автомобил, внезапно се появили четиримата маскирани, които потрошили стъклата на возилото му с бухалки и го заплашили. Те ги завързали, малтретирали и обрали.

На влюбената двойка похитителите отнели мобилните телефони, накити, пари и други вещи. За да имат достатъчно време да избягат и да се укрият, маскираните след нанесения побой над Христо Георгиев срязали и четирите гуми на автомобила му и оставили двамата посред нощ в обезлюдено място в безпомощно състояние. Двамата едва се добрали до пътя, за да потърсят помощ.

От РУП - Гоце Делчев съобщиха, че подобен случай през последните години се случва за първи път в региона. Веднага след подадения сигнал няколко оперативни групи са започнали работа по следа, оставена от престъпниците.

6 коментара
01 Март 2011 04:29 | съвест
Оценка:
21
 (
21
 гласа)

Не вярвам и да намерят извършителите на такова престъпно деяние. Да благодарят жертвите на Бога, че поне са останали живи, всичко материално се купува. В България има закони, които обаче не се спазват, тъй че кой да има респект за обир, малтретиране, посегателство над личността, изнасилване или дори убийство, Та то за убийство ако им дадат 1. 5 години нашите съдии и животът ти струва поне 3000 лв., жертвите са си направо късметлии, пък като излязат злосторниците на свобода, ако изобщо са били осъдени, жертвата да му мисли. Да им даде Господа или силата на собствената психика на пострадалите, без значение кои са и какви са по характер като личности, да преодолеят случилото се и да продължат напред без да сънуват кошмари от тази изживяна отвратителна ситуация.


01 Март 2011 10:04 | Мара Отварачката
Оценка:
-5
 (
19
 гласа)

Дали само са си говорили, или я е чукал?
Да се благодари, че не и е излезъл късмета на гаджето му!


01 Март 2011 12:00 | к..рвар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)


Е за тва си носим с мене и пищоло. Е, що ми е кеф да ги легнем под колата тия паскачи . Е, че има стени легни! Па сетне я камилата, я камиларо!


01 Март 2011 12:55 | .------
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ДА НЕ ВИ СА ПОЗНАТИ ТЕЗИ ДЖИГИТИ И ДА СИ ОТМЪЩАВАТ ЗА НЕЩО.


01 Март 2011 13:46 | котуньо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)


опасно стана вече да замръкнеш и то сгадже при това
милинката - добре че не са я побарали тия животни
затова пистолета във жабката пък каквото сабя покаже - ще ги изтепам като първия човек


01 Март 2011 21:43 | до всички
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Който може да даде полезна информация да я дава където трябва, Тези трябва да ги хванат иначе на всеки може да се случи по пътя! Хора помагайте,
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар