20 пияни мъже налетяха на полицаи, с камъни и псувни изпотрошиха патрулен автомобил

27 август 2011 00:16   29 коментара   24052 прочита

3-ма арестувани

20 пияни мъже влязоха в остра схватка с полицаи в Банско, наложило се патрулен автомобил, който направил забележка на пияната компания за неприличното им поведение, да повика подкрепление от управлението.

Инцидентът станал малко след полунощ завчера в механа на улица “Пирин” в курортния град. 30 минути след полунощ в полицейското управление пристигнали няколко сигнала за силна музика, крясъци и пиянска оргия. Незабавно на място е изпратен полицейски патрул, който направил забележка на мъжката компания, която празнувала. Вместо да послушат, пияните започнали да ругаят и псуват полицаите.

Част от тях започнали да хвърлят камъни по полицейския автомобил, изпотрошили стъклата му, което принудило ченгетата да повикат помощ. Дошли още полицаи, които задържали трима от най-агресивните. В ареста са преспали Борис Лазаров, на 27 години, 35-годишният Димитър Асенов и Ангел Ангелов, всички от Банско. Останалите от групата ще бъдат призовани в полицията. Срещу задържаните е образувано бързо полицейско производство.


Още за: полиция   инцидент   арест   Още от: Крими

Принтирай статия
29 коментара
27 Август 2011 06:32 | българин
Оценка:
20
 (
24
 гласа)

Диващина, сега бърз съд и на топло.
Ако имаме правосъдие де !!


27 Август 2011 06:44 | 13
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

За Банскалее такова ГУДЕ нема, оравосъдие де...


27 Август 2011 08:28 | До 13
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Освен тъп, си и неграмотен.


27 Август 2011 10:30 | ФФ77
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Фамилии Асенов и Ангелов в Банско нема.


27 Август 2011 10:45 | Асенови ?
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Иракчани


27 Август 2011 11:28 | razlog faktori
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

ало, в-ка ако е станало в разлог благоевград или некаде си наистина щеше да е крими новина. за там това си е нормално. дайте повече за оперния фест и т. н. изяви смеждународно културно и иконумическо значение свързани с това населено место.


27 Август 2011 11:31 | К.Н.
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Няма ред, няма дисциплина


27 Август 2011 14:25 | 123
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

това говори, че полицията няма никакъв респект. И е така .на ул. ильо войвода в сандански цигани ремонтират и продават коли денонощно под носа на някакъв пол. началник който живее там-е да ама му ремонтират колата безплатно.


27 Август 2011 14:30 | Петричанин
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Защо само на тримата хулигани бързо производство, на всички трябва солидарно и в затвора. А полицаите, които са изпратени за нарушение на Наредба №1 на Общината, трябва да пишат актове на място, а не да предупреждават само, както правят винаги при сигнали от граждани. Актове и глоби, масово, защато това става масово всяка нощ. Както и за шума от резачки на дърва, които са забранени по тази наредба и др. Градовете се превътнаха на села:цигани качват каруцата и коня на тротоара или пускат конете на паша в градска градинка/до кметството в Петрич, не смагат престилки зад конете и те осират асвалта и смърди във всяка приминаваща кола после... пълна анархия, а Полицията трябва да си върши работата по тази наредба, к7акто и по закона на МВР и др. Кой спира полицаите да си вършат работата, или те не искат да се карат с хората, без мотивация..... Защо градове в провинцията, а и в София-столицата ни, се разкарват цигани с каруци, просяци, незакокни продавачи на резачки, ножове, легени и кофи...


27 Август 2011 15:13 | o--чачо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Петричанино, не е съставен акт тъй като всичките 20 нарушители са скочили веднага да бият полицаите и са счупили патрулният им а-л. Провери колко акта има в община -Банско за нарушаване на ОР. Банскалии не се плашат от глоби. Имат много пари.


27 Август 2011 16:12 | bg fen
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

струма, на 10 /08 този месец пред магазин метро в благоевград, при показна акциа бе задажан известниа наркобос -Стоян Гецев -КРАВАТА от К-Л, Николаи Пресолски -син на екс депутат, Лубомир ломскиа, в Васил Томанов, И Митко Стоилков --3 КГ ХЕРОИН, 48000 ЕВРО .ВИЕ пьрви отразихте слчаиа и спрахте... малчание, пицете засто са на свобода ?' като има веце една присада 17 години затвор за ГЕЦЕВ -КРАВАТА. ЗА читателите е интересно, как работи правосадието, прокоратура и полициа в благоебград . молиа ви за по прозрацно отразаване на крими ножините - влагодариа


27 Август 2011 16:56 | Паисий
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До" до 13"/08:28/
Остави човека /13/! Тоя си е корифей в езикознанието. Я прочети "bg fen", та да видиш на какъв прекрасен гръцки се е изказал! Иначе по темата-Полицията в Банско има още много бой да изяде, докато се научи как и се опазва реда в курортния град!


27 Август 2011 19:42 | Паисий
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тринайсти, много, ама много си тъБ и мно-о-ого си проЗД. На тринадесета степен!!!!


28 Август 2011 17:00 | Доктор Боко
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Уважаемий и достопочтенний отче, Паисийе! Не хаби перото си и скъпоценното си внимание връз това високопланинско, чифтокопитно говедо, нарекло само себе си на дяволската дузина!!! Него сам Господ Бог го е лишил от словестност и разпоредил е, щото да пасе по поляните, и дава на человеците мляко, месо, кожа и вълна, а тоже да им оре на нивите, и помага в тежката работа. Само че тозий един екземпляр, незнайно как отвързал се е от стопанина свой и сега овонява с мръсната си уста тозий уважаван от человеците форум. Иначе банскалии са люде почтени, работливи и гостолюбиви, Господ здраве да им дава!!!


28 Август 2011 20:51 | дими
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

аз бях там. и искам да кажа че полицайте нахлуха като мутри в механата без добър вечер, без да се представят, без да извикат собственика на заведението. взеха палката на човека с тъпана и тоя същия полицай започна да вика на музикантите че незабавно ще им се конфискуват инструментите и че са арестувани. без никакъв морал, вместо полицайте да бяха ни помолили по дипломатично да спрем музиката както и друг път, те нахлуха като НСБОБ все едно има престрелка а не шумна музика, и резултата беше ругатни и обиди. още горе при стражите си направиха устата за пари. Тези полицаи бяха от гоце делчев а по добре щеше да бъде ако някои полицаи от банско беше дошъл за да не се стига до такъв инцидент. наистина жалко за случая.


29 Август 2011 00:30 | Noname
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

На автомобила на полицията е счупен заден десен прозорец и то с полицейска палка от самите полицаи. те твърдят че е хвърлен предмет по патрулката от терасата на механата, а в същност там тераса няма, няма го и предмета с които е счупен прозореца. Така че вие си правете сметки какви хора са на служба в полицията в Банско. Лъжци и интриганти. Между другото да ви кажа че младежите празнуваха годеж на техен приятел, който беше успешно развален от гоцеделчевските полицаи протежета на началника на полицията в Банско (който също е от Гоце делчев) и техния колега л–т Б. който няколко пъти е освобождаван и после назначаван/разбира се с връзки/ отново на служба. Много жалко за всички които вярват на полицията с такива служители.


29 Август 2011 10:43 | ВБА
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

..БРАВО... ПРЕМЕРИХТЕ СИ ПИШКИТЕ..!!! ВСИЧКИ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ ЗА УЧИТЕЛИ ПО БЪЛГАРСКИ, МАЙ..?!


30 Август 2011 00:20 | big
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Склонен съм да вярвам на Дими и съм 100% сигурен в казаното от нея. Полицайте заслужават такова отношение и много се радвам, че някой не премълча и този път. През последната година прекаляват доста. Тъпо е когато много хора, не запознати със държанието на Гоце Делчевскитге дрисльовци (83-85) набор, който до вчера са лизали задници и са били мачкани днес да си изливат агресията на нормалните граждани. Да, може да е имало шумна музика, да може да е била проблемна компанията, да може да не са цветета за мирисане ама тоя ли е начина? Това ли е начина да влезеш с пагон и да се направиш на голямото добро утро.. я по-спокойно.. къде сте тръгнали? Твърдо съм за постъпката на момчетата и ще се радвам да чуя и още добри новини като тази, защото малко останаха хората, който не позволяват да бъдат мачкани. Не на полицейщината в смешната ни държавица и не на сополанковците, който нямат място в тези институции.. НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ, ЗАЩОТО КОГАТО УТРЕ ВИЕ ИЗПИТАТЕ НА ГЪРБА СИ НЕЗАСЛУЖЕНА АГРЕСИЯ от ст


30 Август 2011 00:23 | big
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

страна на 85 набор сополанко с пагон, който е решил, че никой и нищо на тоя свят не може да го спре и си мисли, че всичко се върти покрай него, тогава ще видя вие как ще се чувствате... дето винаги скачате да защитавате тия мизерни лекета.. затвор трябвало, това трябвало онова.. чакайте бе.. ама какво ли се учудвам, та те цяла България скочиха да защитават УБИИЦИ, който най-демонстративно убиха Чората.. и даже и ги пуснаха накрая.. това ли е начина? Няма ли съд? Няма ли институции, който да решат кое как да става, ами трябва разни самозабравили се с пагони да ходят и да бият и да убиват хората.. замислете се малко..


30 Август 2011 01:05 | Ел
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И аз бях там и искам да кажа, че ако някой е целял да бие полицаи, или се е опитал да го направи, нямаше кой да ги спре. Патрулката полицаите сами си я счупиха, за да оправдаят комплексарската си постъпка. Нормално ли е да влизат в частна собственост с извадени палки, да разбият 200-годишната врата на механата и да заплашват, че ''сега ще видите вие''. Аман от протежета в тая държава, които за нищо не стават, добре, че имат пагони и власт, та да избиват комплекси и простотия. ''Полицайчетата'' от Гоце Делчев все някога ще разберат какво означава да ''направиш грешка в Банско'' и тогава Господ да им е на помощ :)


30 Август 2011 01:13 | emo
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Няма такива тъпаци като куките. Браво, момчета, само така, трябвало е повечко да ги побиете. Ето за това харесвам банскалии !!


30 Август 2011 17:04 | big
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Те вече са я направили.. просто в момента се чувстват недосегаеми с шефчето си, дето им е съгражданин и край.. а утре като усетят какво става ще си ги преместят обратно в градЪ :)


30 Август 2011 19:40 | дими
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

до bic:
Дими е дими нански а не тя. да поясня де.


30 Август 2011 19:48 | big
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не се разбира от името.. ама сега стана ясно.. иначе браво за случилото се, крайно време беше, че през последната година всички полицай са по небесата и си мислят, че няма кой да им каже копче :) е явно има..


30 Август 2011 19:54 | дими
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

значи професията на полицая в австрия да не влиза в конфронтация с пияни хора, психично болни или наркомани, и по всякакв начин да избягва конфликт, като говорят дипломатично. ние също сме имали шумни купони в австрия и германия. полицая идва казва добър вечер намалете музиката или я спрете, има оплакване срещу вас, кой е собственика на заведение или стая, документи, данни и довиждане. ако втори път дойдат имат право да конфискуват уредба и глобата е сигурна.
те оглеждат ситуацията първо, преценяват колко са почерпени хората, дали са агресивни и се стремят да избегнат конфликт. в този случай полицаят си изпусна нервите и предизвика скандал, като се прави на шеф. не им е лесно и на полицаите, но не всеки е за тая професия. насилието е най крайна мярка. всеки знае добре почерпени хора могат бързо да станат агресивни като внезапно някои ги провокира. от гледна точка на това пак казвам че ако полицаят беше познат особено в такива малки градчета и се отнесе с разбиране нямаше да стане инц.


30 Август 2011 20:14 | ...
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Така им трябва да тея мърши!!!


05 Септември 2011 21:40 | o--чачо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дами и господа л-т Б не е уволняван и връщан в с-мата на МВР с връзки. Това лесно може да се провери. Не пишете глупости. Много добре го познаваме и знаем как работи същият. Въпросната вечер съвсем добронамерено се опита да спре музиката, но всички му скочихте като узверели хиени и го избутахте на улицата и отново продължихте да нарушавате реда.
Мога да Ви кажа, че "Пудело" счупи стъклото на полицейският а-л.


08 Септември 2011 14:32 | дими
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

г–н о чачо
полицаят вероятно е съвестен, но като се има предвид че хората са на годеж и почерпени, полицаят трябваше да говори първо със собственика на заведението, да се представи да поизчака малко докато хората видят че има полиция, да огледа ситуацията, и най спокойно да каже да се намали музиката или да престане да свири. полицаят трябва да е психолог да прецени ситуацията. когато човек помоли най учтиво и ако нищо не се случи чак тогава да действа. да напише акт и да извика подкрепление преди ситуацията да ескалира. ние щяхме да влезнем вътре. .... полицаят не е ШЕРИФ С ПАТЛАК, който идва и иска незабавно да арестува бедните музиканти и да конфискува инструментите и да вика има оплакване, вие сте арестувани .... каде се намира тоя полицай. той трябваше по друг начин да постъпи.....


09 Септември 2011 18:40 | Пензуум
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Г-н /жо/ Дими като не си бил /Била/ на ситуацията защо говориш глупости. След три сигнала в полицията и учтивото поведение на л-т Б, което не си видял не говори.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар