20-г. крадец влиза в къщите наред и взима каквото му попадне с думите: Искам пак в затвора, там не се работи, а държавата те храни

13 ноември 2009 00:18   4 коментара   14917 прочита
Къщата на Ани Маркова е обрана от 20-годишния Веселин Пачев
Къщата на Ани Маркова е обрана от 20-годишния Веселин Пачев


Къщата на Ани Маркова е обрана от 20-годишния Веселин Пачев

20-годишният ром Веселин Пачев, от чиито кражби е пропищял кварталът около училище “Евлоги Георгиев” в Дупница, вчера бе задържан за пореден път, след като ограби 85-годишната Ани Маркова. Веселин два дни рязал дървата й за огрев и в същото време оглеждал какво може да се открадне от дома на възрастната жена. Той задигнал 100-литров меден казан за изваряване на алкохол, пръскачка и друг инвентар от дома й. Възрастната жена не чува и вчера беше заключила всички възможни врати на дома си.

Съседката й, 65-годишната Райна Пищалова, майка на чиновничката в ЕСГРАОН в Дупница Росица Гаврилова, разплакана заяви, че преди време Веселин Пачев й откраднал два килограма прах за пране. Ето какво разказа тя пред репортер на “Струма”:

Кварталът е непрекъснато под набезите на Веселин Пачев, събираме подписка да го изселят. Не може да се диша вече от неговите кражби. През август беше пуснат от Бобовдолския затвор след излежаването на поредната присъда за кражба. Оттогава отново влиза във всяка къща. Пред съседи заявил, че иска да отиде отново в затвора, тъй като там не работи, а държавата го храни. Ще настояваме Веселин Пачев и майка му да бъдат изгонени от квартала. Те се настаниха самоволно в срутена къща и сега не може никой да ги изгони, заключи поредната жертва на Веселин - Райна Пищалова.


Още за: В. Пачев   кражба   затвор   Още от: Крими

Принтирай статия
4 коментара
13 Ноември 2009 08:25 | леле
Оценка:
1
 (
33
 гласа)

Цигането е обрало баба ми.............Ще го счупа като се прибера....


14 Ноември 2009 13:00 | Веска
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Обратно в панделата...


14 Ноември 2009 13:00 | vasil uli8an
Оценка:
7
 (
31
 гласа)

само така
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар