Звездна семейна почивка: Джулиана Гани със съпруга си, и сем. Алекс и Дани Петканови разпускат в Банско преди студентския празник

05 декември 2019 09:50   1 коментар   14133 прочита


Популярните випове, плеймейтката Джулиана Гани, мъжът и Илиян, и семейство Дани и Алекс Петканови, предприеха семейна почивка, за да релаксират и се порадват на снега в Банско. Групата пристигна завчера, няколко дни преди студентския празник. Те отседнаха в популярен хотел в курорта и се отдадоха на пълен релакс.

Припомняме, че в шоуто Вип Брадър, Гани стана кума на Александра и от тогава двете са в прекрасни приятелски отношения. Компанията се наслади на ежедневни спа процедури, поглези се с вкусни гозби и се сгря с червено вино.

После се разходиха из центъра на Банско, като веднага привлякоха погледите на минувачите, особено Джулиана, която се бе облекла доста екстравагантно, а розовите и ушанки се забелязваха отдалеч.

Двойките се забавляваха на макс, видимо от фотосите им. Даниел Петканов, в чиято компания, винаги е веселба, се държеше като истински джентълмен, подкрепящ кумата Джулката Гани, заради специалното състояние, в което е.

Джулиана очаква дете, а радостта от бъдещото събитие бе запечатано на лицата на всички в групата, най-вече на съпруга ѝ, който не отместваше поглед от любимата си..

Д. Мейс

1 коментар
05 Декември 2019 23:38 | Ха ха
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Братията на последната снимка сигурно е бодигардо ;)))
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар