Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

«вездата от  ресна  . ƒесподов прибра гаджето в »тали€


18 февруари 2019 12:41  6 коментара   44027 прочитаЌе може без половинката си  ирил ƒесподов. ‘утболист є 1 на Ѕългари€ прибра гаджето си в »тали€ и вече не е сам на Ѕотуша.

‘утболистът от  ресна повика при себе си чаровната си при€телка ¬еселина, ко€то е дъщер€ на ÷ветелина Ѕориславова.

ƒвамата зажив€ват заедно на слънчеви€ остров —ардини€ и очевидно се чувстват добре там, научи HotArena. јклиматизаци€та на най-добри€ роден играч н€ма да бъде особено трудна и тежка. “ой вече дебютира за „ ал€ри” и то на митични€ стадион „—ан —иро” срещу колоса „ћилан”.

“ази събота ƒесподов вдигна на крака феновете на тима си, когато се по€ви за първи път и пред родна публика на стадион „—ардини€ арена”. “ой влезе на терена във второто полувреме и помогна на съотборниците си, когато губеха от „ѕарма” с 0:1. —лед като помогна за пълни€ обрат от 2:1 бе изпратен с бурни аплодисменти. Ќа италиански€ остров българинът има вече нов пр€кор. “ой е наричан от феновете √ранде ƒеспо. ‘утболистът предизвика истински фурор още с представ€нето си в  ал€ри, а малко след това бе купен от нови€ си тим за 4,2 милиона евро.

Ќегов най-добър при€тел в тима е ѕаоло ƒжулиани, брат на клубни€ бос “омазо. “ой е правнук на ¬асил –адославов, министър —председател на Ѕългари€ от царско време и говори отлично български език..Ќа ƒесподов е предоставено луксозно имение по време на престо€ му в —ардини€, а ¬еселина въобще не се поколебала да се премести при него. ƒвамата дори споделиха първа обща снимка от там.

Ўушука се, че двамата говор€т за деца и семейство, още повече, че ¬еселина е доста по-гол€ма от гаджето си и иска семейство, след като нейната сестра –алица се задоми в —јў.

ƒвамата се събраха през л€тото на миналата година и дори си организираха пътешествие с €хта из гръцките курорти. ћилионерската наследница е убедена, че родни€т в  ресна футболист е мъжът за не€.

ќще повече, че сега ƒесподов ще получава и тлъста заплата. ѕрез първата си година в сери€ „ј” той ще вземе 400 хил€ди евро.

ќще за: звезда   . ƒесподов  при€телка ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

18 февруари 2019 15:16 | ¬алери
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

¬секи лобертино Ћорета, тр€бва да има сво€ звезден час.


18 февруари 2019 16:17 | кирил
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

браво


18 февруари 2019 20:30 | √ошо
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

ј на космоса дали ще € заведе този селски Ѕ≈ !


18 февруари 2019 22:41 | ѕепи
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

»скате или не вече не е модерно да си ¬»ѕ, а сел€нин


19 февруари 2019 09:47 | дедо Ѕоре
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

јз съм навит и на ÷ветелина!


21 февруари 2019 20:45 | Niki
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—ел€нин:
-«вучи гордо! ¬иж със сел€ндурите "нема" оправи€...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.