Завеждащият хирургия д-р Б. Шаранков замина с жена си на море и изключи GSM-а си

29 юни 2010 00:20   3 коментара   11533 прочита
Б. Шаранков
Б. Шаранков


Б. Шаранков

Завеждащият хирургичното отделение в общинската болница в Дупница д-р Ботьо Шаранков си взе десет дни отпуска и замина за морето със съпругата си Илза. Никой от отделението не знае къде ще почива началникът им. Д-р Ботьо Шаранков е изключил и мобилния си телефон. Неговите подчинени вчера коментираха, че нарочно е изключил телефона и е отишъл на почивка инкогнито, тъй като миналата година, докато д-р Ботьо Шаранков разпускаше на Черноморието, сестрите от отделението го наклеветиха пред шефа на болницата д-р Любомир Таушански, че д-р Шаранков създавал напрежение в колектива с искане когато се върне от отпуск да се направи събрание.

Д-р Ботьо Шаранков има да ползва 333 дни платен отпуск.


Още за: Б. Шаранков   отпуск   море   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
3 коментара
29 Юни 2010 06:59 | ТТ
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Д-р Ботьо Шаранков има да ползва 333 дни платен отпуск.Това каква новина е?Или да ги ползва незабавно,или ги губи.Закона е ясен в това отношение.Или се надява да му ги изплатят?Аман от гяволи!


29 Юни 2010 12:34 | ахха
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

тва е страшна новина, а ла струма, хахахаха


29 Юни 2010 13:20 | по
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Б. Шаранков е със самочувствие на голям лекар! А е един злобен незадоволен комплексар! Хич да не се връща... и да не ги включва никога джиесемите си! В отделението има къде по кадърни и сериозни лекари!!! Като изключим разбира се онова недоразумение Богословов, уролога.:))))))
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар