Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

¬тори ден фурор в —андански с "Ѕалканско веселие"


7 юли 2018 15:24  10 коментара   13356 прочита¬тори пореден ден „Ѕалканско ¬еселие“ зарадва малки и големи на „јле€ на дипломата“ в —андански. ѕаркът се оказа тесен за феновете на балканската музика, които пееха наравно с големите звезди от музикалната програма, подготвена от организаторите – ‘ен “¬ и ќбщина —андански.

¬ петъчни€ ден скарите примамиха посетителите с апетитно носеща се миризма още от сутринта, а деца и възрастни се радваха на различни развлечени€ с атракционите на фестивала. ¬исоките температури не б€ха пречка за посетителите на „Ѕалканско ¬еселие“, които пийваха разнообразни разхладителни напитки. ¬секи желаещ усп€ да закупи подход€щ подарък от търговските изложени€ в парка.

¬ечерната музикална програма започна с танцьорите от ќбщински танцов състав „ѕразник“ с ръководител ћихаил ћитрев. —амодейците усп€ха да зарадват малки и големи с танци от различни фолклорни области на страната.

ћалко по-късно на сцената се по€виха  луб за народни хора към “анцова школа „Ћюнгов“, гр. —андански и ƒетски танцов състав „«вездица“ към Ќародно читалище „ќтец ѕаисий“, гр. —андански с художествен ръководител »ван Ћюнгов. “алантите представиха част от фолклора на ёгозападна Ѕългари€, като б€ха съпроводени от оркестър с автентични музикални инструменти.

—лед т€х на сцената излезе »лиана  атеринкина, солист от трио „ѕеруника“. ѕевицата представи разнообразна програма специално за гостите на „јле€ на дипломата“.

—ледваща на сцената на „Ѕалканско веселие“ се качи звездата от ефира на ‘ен ‘олк “¬ –адостина ѕаньова. “алантливата изпълнителка п€ за малки и големи фолклорни песни от всеки край на Ѕългари€ и ги подкани на кръшно хоро. „јле€ на дипломата“ се превърна в истински празник под звуците на медени€ глас на певицата от јра ћюзик.

—лед фолклорните изпълнени€ на гол€мата сцена излезе Ќанси. ѕевицата от —андански нажежи обстановката с репертоар за всеки вкус и изп€ на бис сво€ първи сингъл „Ќай-добри€т“. ¬ кра€ на музикалната й програма т€ пожела на всички посетители при€тно изкарване на празника на музиката, мезето и питието.

√воздеите на музикалната програма б€ха незал€зващата легенда —ашо –оман и балканската звезда јндреа. »зпълнител€т на „ћой, ангеле“ усп€ да разчувства всички с уникалните си балади, а джентълмените не пропуснаха да покан€т дамите на един незабравим танц под звездите на „јле€ на дипломата“.

ќслепителната јндреа впечатли публиката с най-големите си хитовe и загр€ обстановката на макс. “алантливата певица не остави нито един гост равнодушен от заформили€ се купон. ћузикалната и програма продължи повече от час, а на кра€ всички гости викаха с пълно гърло за бис. ѕразникът на музиката, мезето и питието в град —андански продължава до 8 юли. Ќе го пропускайте! ¬ходът е свободен.

ћ. »ванов

 

 

 

ќще за: веселие  сандански  музика ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


10 коментара

7 юли 2018 15:54 | ASEN I
ќценка:
16
 (
16
 гласа)

÷иганизаци€та на —андански е в ход!!! —нощи до никое време циганска музика оглас€ше града ни. » на никого не му прави впечатление!


7 юли 2018 18:50 | —————
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

’л€б и зрелища. “ака е започнал и упадъка на –им. Ќищо градивно не се прави. —амо фестивали и думки до посред нощ. √рада пропада. —ъсипаха парка. »дете и се разходете по стари€ парк. ”нищожен, в безобразен вид. Ќикой досега не е правил такава разсипи€.  акто пее Ќ≈“»- Ћ”Ќј“ј —ѕ», ј Ќя ќ…  –јƒ≈ ѕј–». ёруш на фестивалите


7 юли 2018 22:18 | —елски ƒъбуч
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

„е каков искате да ви е градо.  ато вси сте или сводници, или дилъри, или сеещи трева, или леки жени на пълна програма, или гюпци.  ой ви е виновен. ƒори барманката от ћаса си има тарифа. ѕа се радувайте, че още не са ви нападнали от долината на дългите гащи, както стана с помашкийо областен център


8 юли 2018 00:05 | ?!!
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

ћного шум и циганари€ се натрапват на всички санданчани през тези дни. » вместо веселие за гол€м процент от населението това е тежко изпитание.


8 юли 2018 00:22 | јман
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

јз пък си мислех че е –омско веселие, то само роми и деца под 16 години


8 юли 2018 10:37 | ѕравете
ќценка:
7
 (
9
 гласа)

ѕравете българчета, че да има и от т€х.


8 юли 2018 11:53 | trud
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

Ќаближават избори и още отрано започна лов на гласове. борбата ще е безмилостно жестока!


8 юли 2018 15:39 | !!!
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

јми така ще бъде, докато народа се събуди от мечешки€ сън. –азни котевци, јнталавичевци и тем подобни същества определ€т бъдещето ни и ние си мълчим. √ледаме, псуваме, говорим помежду и мълчим. ј като дойдат избори оставаме на невежите да избират, защото ние не ходим. » ето ти  .  отев кмет, ¬ангел јнталавичев - зам.  мет.  ои са ти€ двамата? ≈дини€ си има хотелче, а други€ управл€ва резиденци€та на “ато, ко€то е на н€какви мутри. ѕо 2 часа в общината и после в резиденци€та с Ћенчето от ѕоленица. «аплатите и от двете места върв€т. » какво му пука на него дали то€ фестивал е смислен и качествен или не. Ќ€кои си е прибрал комисионна, всички ръкопл€скат, защото тр€бва да са екип и така вперьод.


8 юли 2018 16:05 | ÷еци
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ј Ѕќ ќ знае ли?


8 юли 2018 16:09 | —нежана
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

√розен селски събор ...—ъсипаха ни хубави€ град.. ÷игани€
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.