Новините на югозападна България
 Ужасяващо! Лицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (СНИМКИ 18+) 
   РегистрацияЗабравена парола

/Видео/ Развълнувано море от любов в Благоевград! Димитър падна на колене пред любимата Вероника и предложи брак в един красив и романтичен "спектакъл"


18 ноември 2019 10:35  5 коментара   72447 прочитаВлюбен и романтичен, Димитър от Благоевград, потопи приятелката си в истинско море от любов. Той предложи брак на своята половинка след дълго подготвяна от него вълнуваща изненада, истински спектакъл. С помощта на приятели, Димитър бе организирал "Море от любов" за любимата си.

В местно заведение младият мъж падна на колене и чу очакваното „да“ от зашеметената от изненада Вероника. Точно като в романтичен филм, Вероника бе въведена в заведението от приятелката си Лидия Д.. Изведнъж лампите светнаха и започнаха да влизат млади хора с балони във формата на сърце, които изписаха „Ще се омъжиш ли за мен?“ Вероника плахо и скромно пристъпи напред.

В следващия момент, пред нея на колене падна възлюбеният ѝ Димитър, отваряйки нежна кутийка с пръстен. Сълзи бликнаха от очите на развълнуваната Вероника, която инстинктивно се сгуши в прегръдката на Димитър. Излязла от приятния унес, Вероника извика своето силно „Да“.

С фойерверки, емоции, целувки, двамата увековечиха любовта си пред погледа на своите приятели и посетителите на заведението, а Димитър прие поздравления за това, че се бе погрижил Вероника никога да не забравя силните емоции от този ден.

Екипът на Struma.com пожелава на Димитър и Вероника здраве, щастие и дълъг семеен живот!

Цвети Иванова

Още за: любов  изненада  предложение Още от: Хайлайф

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат


5 коментара

18 ноември 2019 13:33 | Иван Божинов
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Живи и здрави и много щастливи. Дълъг семеен живот и нека късмета винаги да е с вас.
ЧЕСТИТО!


18 ноември 2019 13:49 | Аз
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Браво Браво Браво и нека щастието винаги ви съпътства. Честито


18 ноември 2019 16:34 | Благоевград
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Браво! Честито бъдете живи и здрави.


18 ноември 2019 17:03 | гто
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Браво ! Момчето ми е селски . Кротко дете е .Да са живи и здрави.


18 ноември 2019 17:27 | Бейби
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

В ресторант НОАР винаги се случват прекрасни и запомнящи моменти!
Бъдете щастливи!

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.