/Видео/ Райна с изненада за почитателите на българския фолклор

08 юни 2018 15:51   7 коментара   26149 прочита


Красивите кадри се заснети в Годлево, едно райско кътче край Банско. Мелодията на песента е народна, а аранжиментът е на Димитър Динев. Почитателите на Райна отново не останаха безразлични към интерпретацията на своята любимка и я обсипаха с положителни коментари в мрежата:

“Поредната перла в македонската огърлица на Райна. Браво, за страхотния проект, музика, клип и изпълнение!”, “Много настроение и красота! Браво, Македонско девойче!”, “Слънчева песен, пъстра, свежа и зареждаща!”

Райна сподели пред www.planeta.tv, че до края на годината ще снима още четири песни, включени в албума “Тежко мина младостта”. С тяхната реализация всички мелодии, намерили място в четвъртия фолклорен проект на певицата, ще имат и своите красиви видеоклипове.

“Фолклорните ми песни се радват на доста голяма гледаемост в YouTube. “Тежко мина младостта” има близо 7 милиона преглеждания, което е своеобразен прецедент. “Защо пиеш, приятеле” наближава милиона, “Конче си изведох” и “Що е имала късмет Стамена” също. За мен е изключителна чест и комплимент за добре свършена работа факта, че албумът ми няколко месеца беше едно най-продаваните заглавия”, казва Райна.

/newvoicesbg.com/


Още за: Райна   фолклор   изпълнение   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
7 коментара
08 Юни 2018 17:49 | Лина
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

КОЛЕГИ, "РАЙСКОТО КЪТЧЕ КРАЙ БАНСКО"Е КРАЙ РАЗЛОГ!!! ОБЩИНА РАЗЛОГ Е И Е НА 7 КМ ОТ ГРАДА!!!
НАУЧЕТЕ Я ТАЗИ ГЕОГРАФИЯ, НЕ ИЗИСКВА МНОГО УСИЛИЯ!!!


08 Юни 2018 18:09 | maя
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Линче, а ти се научи на де не преписваш, без да цитираш !


08 Юни 2018 22:49 | Лина
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Колеги, готова съм да си понеса отговорността, ако съм публикувала информация, която е с неназован източник. Но за разлика от вас, бих си признала грешката - тук още виждаме, че Годлево е до Банско..
Тъжно, тъжно, тъжно... да се обърка човек от Северна България, ама от този край.... вие си знаете!!! Факт е, че всеки, който прочете така написаната локация ще си направи изводите за автора на текста, и неговите познания!
Желая ви здраве, успех, дръзновение и много трафик!!!


09 Юни 2018 00:15 | Войводата
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

С тези покръствания от македонци на бугари няма нищо да спечелите, защото вие сами знаете, че кръвта вода
не става, затова е майка Македония, нито е сръбска, нито е българска, нито е гръцка, най си е земя македонска и ще си остане македонска.


10 Юни 2018 06:33 | знаещ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Мине не мине време и ПЕВАЧКАТА си плати някоя статия и започва да пише в коментарите. Бедна ми бедна Българиьо, какви теми, какви лица, какви хора, с колко умствен багаж изпълват страниците на вестницете ни!


10 Юни 2018 08:35 | до знаещия
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ти уж си много знаещ, а си МЕГА тъп.... как си представящ Райна да плаща за статии? яи малко мисли преди да пишеш.. щото май тти си свикнал да ти плащат за услуги хахахха


11 Юни 2018 06:16 | знаещ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

До, до знаещия" - ПЕВАЧКЕ Райна, спри се ти. Я виж колко правописни грешки имаш в двата реда написано и кажи не съм ли права. Освен това на всички ни е ясно, че с тези платени статии от време на време излизаш от небитието. Хайде марш на село! ХА ХА ХА ХА!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар