Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ѕърза пица с €йца ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

/¬»ƒ≈ќ/ ÷еца направи звездно шоу в Ѕанско! «латни сръбски хитове разтопиха сърцата на хил€ди фенове от ц€лата страна


8 септември 2019 10:18  8 коментара   32459 прочита—ръбската мега звезда ÷еца направи неверо€тно шоу на градски€ стадион в Ѕанско. ќще в петък фенове от ц€лата страна и от чужбина потеглиха към курорта, за да вид€т любимата си изпълнителка.

— излизането си на сцената ÷еца предизвика бурни аплодисменти и емоционални викове от почитателите си.  расивата сръбкин€ не изневери на стила си и се по€ви в елегантен панталон, ко€то подчертаваше красивите и извивки и женски€ чар. "—трахотна жена!", " расавица!", чуваха се коментари от запленените фенове, които п€ха ц€ла вечер с не€.

√остите на града б€ха очаровани от поведението на кралицата на сръбската музика, ко€то не спираше да се усмихва дружелюбно на публиката, подканвайки ги да пе€т най-попул€рните ѝ песни. "ѕиле", "“репни", "ћаскарад" б€ха само част от парчетата, които накараха публиката да закрещи от удоволствие. »стинска лудост на тълпата, незабравима емоци€, предизвика ÷еца.

¬ очакване на любимката си от съседна —ърби€, публиката на "Ѕанско Ѕалкан фест 2019" се наслади и на легендата на родни€ поп фолк »вана, ко€то изпълни едни от най-големите си хитове. «вездите на фестивала дадоха всичко от себе си и заредиха хил€дите фенове с адреналин и незабравими усещани€. ¬ първата вечер на фестивала, ѕреслава и —аша ћатич събраха над 15 000 фена на стадиона в Ѕанско, а за кулминаци€та снощи града се препълни с ценители на балканската музика.

ƒ. ћейс

 

ќще за: ÷еца  шоу  Ѕанско ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

8 септември 2019 10:39 | «рител
ќценка:
10
 (
14
 гласа)

«ар€ имаше ли?
¬ Ѕлагоевград и на √ол€ма Ѕогородица пускат зар€...


8 септември 2019 16:21 | ћайкъл
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

÷еца ¬еличкович направи показно на ѕреслава и »вана, как се прави концерт на стадион. «адължително с оркестър, отлични изпълнени€, контакт с публиката и без излишни превземки. ѕоздравлени€ за кмета »кономов за организаци€та. ‘ранкофоли в Ѕлагоевград, този фестивал в Ѕанско и ѕирин фолк са най добре организираните меропри€ти€ в областта.


8 септември 2019 17:49 | ќрганизатор
ќценка:
0
 (
6
 гласа)

÷еца пееше на плейбек, но с оркестър. »вана и —аша ћатич п€ха на живо.


8 септември 2019 17:51 | Ѕраво
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

¬тората вечер бе по-силна и публиката беше по-€ка.


9 септември 2019 11:56 | чјл√а–ия
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

”∆ј—


9 септември 2019 12:39 | ’ристо
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

 акви са ти€ звезди като само у нас си пе€т? “и€ тъпи стари пи€нски сърбеж пффф


9 септември 2019 21:10 | VoJo
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

Ќай-ми хареса ¬»ѕ ложата на кмето и обкражението му, начело с ƒаутов и родата. Ѕраво, само така! Ќека поне знаем къде отиват данъците ни, за чии питиета и вип мезета!


9 септември 2019 21:13 | VoJo
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ќека и отбележим че сино на кмето добре се беше справил с организаци€та на шатрите, бирата и чебапчетата (само рачи€ немаше). «аслужи си 50 000 лева за които се хвалеше после у заведението
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.