Учениците от ПМГ "Акад. С. Корольов" закриха парада на красотата и абитуриентската фиеста в Благоевград

27 май 2015 08:55   5 коментара   39617 прочита


С модното, емоционално дефиле на момичетата и момчетата от ПМГ "Акад. С. Корольов" бе закрита няколкодневната абитуриентска фиеста в областния център. Това ни натъжава, защото в последните дни Благоевград бе различен и по-красив.

Станахме свидетели на истински парад на красотата ,на взрив от емоции и феерия от цветове в абитуриентските облекла. Традицията за стил, изтънченост бе спазена и снощи, абитуриентите на математическата гимназия бяха прекрасни. Съобразени с последните модни тенденции роклите на момичетата им придаваха онзи празничен вид, сексапил и чар, на който никой не може да устои. Красавици, достойни за кориците на модно списания. Не им отстъпваха и момчетата от гимназията, които елегантно и въздържано придружаваха дамите си по пътя към ресторанта, където бе балът им. Беше красив Благоевград с тези млади хора.

Пожелаваме им от сърце много щастие и успехи ,запазете младежкия си ентусиазъм и чар и със сигурност животът ви ще е по-лек. Ако сме пропуснали да покажем, някой на снимките, можете да се видите в галерията на struma.com във Фейсбук.

5 коментара
27 Май 2015 11:31 | 55555
Оценка:
23
 (
27
 гласа)

Браво! Хем Умни, хем Красиви,
Значи могло.


28 Май 2015 00:15 | S
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Отново "подбор"?! Защо момичето с червената рокля е на всяка снимка? А имаше толкова хубави други деца!!!


28 Май 2015 10:05 | lqlq
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Снимани са и други деца.. друг е въпросът, че червеното изпъква..


28 Май 2015 15:26 | 55555
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

има две различни момичета с червен тоалет и това дава зрителната измама, че е снимано само едно момиче, не гледате.
А иначе всички са хубави и млади. Да им се радваме!


28 Май 2015 20:21 | Гражданка!!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Вероятно завършва важен етап от живота им и започва нов.. Но това безумно харчене - много често със заем ("Съкън да не се изложим пред хората") разклаща за дълго поотънелия семеен бюджет, обикновено за рокля или костюм, които никога повече няма да бъдат облечени.... Само на тези географски ширини все се опитваме да изглеждаме точно такива каквито не сме... и да отстреляме дребния си балкански комплекс.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар