Трик за внимание ли е? Атрактивната двойка Ал. Богданска-Д. Петканов се разпадна?! Тя изхвърли неговите снимки от Фейсбука си, фенове я попиляха

09 януари 2021 13:23   7 коментара   12527 прочита


Атрактивната двойка, благоевградчанката Александра Богданска и съпругът и Даниел Петканов се разпадна, казват, че се развеждат, след малко повече от 2 години семейно съдружие и серия изяви в мрежата.

Богданска изхвърли всичките си снимки с Даниел във Фейсбук и позира или сама или със сина си Габриел. Преди няколко часа Александра ,която е дъщеря на бившия съветник и кандидат за кмет от БСП М. Богдански, публикува свое фото, под което обаче гневна почитателка я попиля. Красимира Деведжиева и написа: Спирам да те следя, защото ти си един егоист,, използвачка, само едно ще ти кажа, знам че четеш.

Парите развалят човека. А и друго с един мъж не можеш да бъдеш, изневериш ли веднъж, ще изневериш пак ", написа Красимира и получи критика от фенове на Александра, че личният живот на всеки си е негов и може да прави каквото си иска. Дали е вярно, че двойката се развежда, това е въпросът?! Или е трик за привличане на вниманието на медиите и обществеността.

Дали пък не обедняха Петканови, та търсят изяви по всевъзможни начини. Веднъж вече гледахме техните изпълнени, когато Алекс бе с някакъв чужденец и Даниел я направи за смях в мрежата.

После в Вип брадър се сдобриха и се ожениха. Драмите им нямаха край. Роди им се прекрасно дете ,започнаха да показват в мрежата всеки миг от живота си, в началото бяха интересни, после интересът към блогърските им изяви секна. Казват, че Алекс печели добре, затова се е самозабравила и е взела решението за развод, та даже и се изнесла от къщата на Даниел, която така упорито показваха на феновете си, и сега си стяга апартамент в София.

Срещи и раздели, сватби и разводи, примери за подражание в света на известните. Ще видим, мома ли е отново Александра Богданска?!

П. Попов

7 коментара
09 Януари 2021 16:03 | Чемшир
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ебливата жена е кат ръждата, тръгне ли, нема спиранеее


09 Януари 2021 16:36 | Дядо Пене
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сашка пръстО


09 Януари 2021 18:57 | Байхуй
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Това курвоазие от където и да го подхванеш не е женка за един маж! Яка куротрошачка...


09 Януари 2021 19:10 | Попето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дашна е Криса Поповска .и нея мъжо и я остави. Фудболисти много обича тя и да са по младичка . Тони Костадинов не случи на жена горкиот добре че я остави тази помия


09 Януари 2021 20:48 | Снежинката
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А за Нинджата, кога ще пишете?


10 Януари 2021 13:27 | !
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Яко трябва да сте загорели или да имате проблеми с очите тая кривоноска да ви допада и грам...


23 Януари 2021 04:03 | емии
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

изключително слаб журнализъм, има правописни грешки и информацията е поднесена по дразнещ за четене начин. На всичко отгоре сте дали коментар с 20 харесвания на някаква анонимна за запълване на статията. Потрес, вие сте дъното!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар