Тридневният спектакъл свърши! Прелест в последната вечер на баловете в Благоевград! Дефилираха ПМГ и Професионалната гимназия

27 май 2018 11:03   2 коментара   33187 прочита


Снощи дефилираха и последните абитуриенти в Благоевград, зрелостниците от ПМГ и Професионалната гимназия, сложиха край на парада на красотата в областния център.

Младите хора показаха елегантност, класа и стил, момичетата изумиха с добре подбраните си тоалети, които ги превръщаха в достойни за червения килим на Холивуд звезди, а момчетата бяха заложили на класиката-костюм с вратовръзка, или папионка, съобразявайки се с последните модни тенденции в цветовете.

Трябва да отбележим, че класата си благоевградските абитуриенти показаха не само по време на дефилето, но и след това. В нощта на баловете нямаше излишни изцепки и излагации и навсякъде в региона почти нямаше проблеми с пийнали и еуфорични младежи. Три дни станахме свидетели на истински празник на младостта и красотата.

Видяхме един спектакъл, изпълнен с много емоции, музика, скъпи коли, красиви млади жени и мъже, истинска наслада за душата и очите. Попътен вятър, зрелостници! Влязохте бурно в новия етап от живота си, пред вас е времето, в което ще реализирате мечтите си, ще се влюбвате и разлюбвате, ще създавате семейства и ще раждате деца,ще правите кариера.

Желаем ви от сърце. Нека се сбъднат мечтите ви и когато пак се срещнете след 5 години да разказвате за тях . Живейте така, че да създавате спомени и оставяте трайни следи, където и да сте. Успех!

П. Петрова

2 коментара
27 Май 2018 13:29 | Денди
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Нова вълна неграмотници на хоризонта!!!


27 Май 2018 17:15 | минаващ
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Петрова, надявай се това, което им пожелаваш, да го правят тук. Щото аз силно се съмнявам, поне за повечето и по-умните от тях.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар