Struma.com видя! Любовна драма разтърси мрежата: Благоевградчанката Ал. Богданска изловена от бившия си Д. Петканов в интимен контакт с мистериозен италианец

05 септември 2016 12:45   16 коментара   84970 прочита


Мис "Национален отбор -баскетбол" Александра Богданска, която struma.com популяризира това лято, след като се бе снимала в Италия с танцуващия милионер Джанлука Ваки, показа защо е престояла цяло лято на ботуша. Бившият и приятел, годеникът и Даниел Петканов, водещ в една от националните телевизии я излови в интимен контакт с мистериозен италианец.

Даниел е бил потресен от гледката, на която се натъкнал след като италианецът сам публикувал снимките в мрежата, видя Struma.com. С риск да се изложи като рогоносец и изоставен Даниел пусна снимките с разтърсващото заключение "Много бързо ме забрави ...........Припомняме, че двамата имаха дългогодишна връзка и никой в Благоевград не се съмняваше, че ще се оженят. Дъщерята на кандидата за кмет от БСП М. Богдански, Александра обаче това лято разпусна дълго време в Сардиния,където от постовете и снимките, които качваше в мрежата бе ясно, че не е изпаднала в депресия заради Даниел. Именно в тази и ваканция по яхтите и на плажно парти тя срещна Джанлука Ваки, за когото каза, че въобще е знаела кой е.

Разбраха по-късно след като публикувала снимката си с него. Тя си стояла на плажа, когато възрастният мъж я изненадал и поискал да си направят селфи. Така тя влезе в медиите, които дни наред я канеха като истинска звезда, докоснала се до Ваки. Оказа се, обаче, че дългата и ваканция има име. А сега вижте кой е новият и ....тяхната страстна целувка в самолета ...

Ето какво написа бившият и приятел Даниел Петканов в мрежата:

За да приключа въпроса за бившата ми приятелка, и за да мога да продължа напред ще напиша последно следното. Преди това, нека който не го вълнува - да не чете, за да не си губи времето и да обяснява защо го занимавам публично във фейсбук. Всеки, който смята, че съм глупак, олигофрен и т.н. и че съжалява, че ме следва тук - да е жив и здрав.

Накратко - Въпросното момиче ми е изневерявала в чужбина не с един, не с двама... Имам снимки, клипове и чатове от нейния телефон, които потвърждават, това което пиша. Викали са я в хотелски стаи, пращали са й шофьори и таксита да я взимат...

Защо съм й пипал телефона ще попита някой, защото това за него ще е по-големият въпрос, а не защо съм бил заблуждаван дълго време. Защото никога не съм се съмнявал с нея и не съм го правил до този момент. Когато обаче в 2 вечерта той е до главата ми и виждам как някакъв италианец й пише: "Какво стана? Прибра се в България и чувствата ни охладняха, така ли...?" нямаше как!

Освен това през цялото време на нашата "любов" е поддържала сексуални контакти с кастинг продуцент от Холивуд, като това е започнало още от предишната й връзка. Разбирам я - млада е, иска да пробие, все пак ролите в киното не се раздават току-така.

Писха ми хора, които твърдят, че е била и с други - това не мога да коментирам. Говоря само за нещата, които имам черно на бяло.

За мен не е фатално това, което се е случвало (няма нищо фатално в живота, дори смъртта, камо ли това). Проблемът е, че съм чувал думите "Обичам те", "Държа на теб" и другите тривиални неща по същото това време, в което са се случвали тези изневери.

Чувствам се използван, наранен и обиден

Вече й го казах лично, но все пак "На добър път, Александра!"

П.С. Не съм се возил в частен самолет, но явно там няма клечки за зъби и хората ползват пръстите си", написа той.

П. Попова

16 коментара
05 Септември 2016 13:40 | chochkata
Оценка:
35
 (
35
 гласа)

Ще кажа само две неща, които са много показателни за днешните поколения ЗАДНИК ГЛАВА ЗАТРИВА и РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО ИЗЛИЗА НАЯВЕ. Стига да има нещо вярно в тия работи дето ги пишат


05 Септември 2016 13:50 | Горе главата
Оценка:
45
 (
49
 гласа)

Споко пич, нито си първият, нито последнията, който е разочаровам от една или друга жена/момиче. Живота продължава, ще дойде по-хубаво и добро. ще го преживееш, дано само си вземеш и поуките, иначе ще страдаш още в бъдеще. В днешно време и при мъжете и при жените има явно някакво такова, гадно меркантилно чувство, което обзема хората, щом се докоснат до по-лъскавото и бляскавото в живота. Малко са тези, които ще си кажат:"А бе, това е много над стандарта ми, какво и какъв ще го диря аз сред тези хора... " Не разбират, че най-често присъстват в такава среда заради това, че на такива места трябва да има и "пълнеж", хора с които да се забавляват лъскавите гости и да се хвалят, че са забили една или друга бройка. Ти си искал да ти е единствената, Тя е избрала да ти бъде поредната! Жива и здрава да е, ще я преживееш и по-добро и качествено момиче до теб ще има. Бъди жив и здрав, не се погубвай и страдай заради глупостта и лекото поведение на която и да е!


05 Септември 2016 14:18 | 123***
Оценка:
-21
 (
53
 гласа)

Вече не са заедно и може да прави каквото си поиска. Това, че я следи, не му прави чест.


05 Септември 2016 17:14 | бсп
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

е на кого да се метне ? същата е като баща и.


05 Септември 2016 17:59 | спас иванов
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

а за тая пищна хубавица Мариела Тренчева която ходи непрекъснато в Дъ Фейс какво ще кажете тя е по хубава мадама от тази.


05 Септември 2016 18:18 | Ела ме ритни
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Дано добре да се продаде момичето. Успех!


05 Септември 2016 19:39 | гошко лошко
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

да бъди смърт, мръсна смърт да бъди за всички коври!


06 Септември 2016 01:01 | До спас иванов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Напълно съм съгласен с теб!! Тия клощави мадами не знам какво им харесват... Тренчева е доста добра ;


06 Септември 2016 09:46 | Център
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Какв ДРАМА, какви любовни трепети? Улава работа! Бившето гадже вместо да си гледа сегашното гадже се рови във фейсбука на бившата. Това е толкова лош тон, колкото всичките писания на отвратеняците по-горе. За жалост в Благоевград надделява КУЛТУРАТА НА ЖИТЕЛИТЕ НА ДОЛИНАТА НА ДЪЛГИТЕ ГАЩИ И ПЕТРИЧКИТЕ СЕЛА. ШАЛВАРИ И ПЕТРИЧКИ СЕЛЯНИ, РЕЗУЛТАТА ОТ КРЪСТОСКАТА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН!


06 Септември 2016 09:51 | Периферия
Оценка:
-15
 (
27
 гласа)

ОТРИЦАТЕЛНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ОТ ЖЕНИ, КОИТО И ЗАВИЖДАТ!


06 Септември 2016 11:59 | 125
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

За кое по-точно биха могли да и завиждат? Трябва да имаш много сериозни проблеми със самооценката за да проституираш доброволно и да се хвалиш с това-по-скоро е за съжаление


06 Септември 2016 12:41 | към 125
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

"Проституция е продаването на сексуални услуги като полово сношение и орален секс срещу пари или друг вид материални облаги.
Лицето, продаващо сексуалните услуги, е проститутка, вид сексуален работник. В по-общия смисъл на думата за всеки, който продава услуги за кауза, която се смята за недостойна, може да се каже, че проституира. Във Великобритания например проститутка е всяко лице, „което позволява тялото му да бъде използвано с похотлива цел срещу заплащане“.
В Европа платената любов се толерира, като в повечето държави тя е напълно законна. В някои държави тя е законна, но сводничеството и публичните домове не са законни. В Норвегия например е законно да продаваш сексуални услуги срещу пари, но е незаконно да си клиент на такива услуги. Така клиентите са поставени под удара на закона. "
Силно се съмнявам че безразборния сексуален живот може да бъде наречен проституция. С уважение към вас прилагам уикцитат.


06 Септември 2016 14:38 | Дойран
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

към 125 написа:"Проституция е продаването на сексуални услуги като полово сношение и орален секс срещу пари или друг вид материални облаги.
Лицето, продаващо сексуалните услуги, е проститутка, вид сексуален работник.
В Европа платената любов се толерира, като в повечето държави тя е напълно законна. В някои държави тя е законна, но сводничеството и публичните домове не са законни. В Норвегия например е законно да продаваш сексуални услуги срещу пари, но е незаконно да си клиент на такива услуги. Така клиентите са поставени под удара на закона. "
Силно се съмнявам че безразборния сексуален живот може да бъде наречен проституция. С уважение към вас прилагам уикцитат.

Много професори се навъдиха цитати, приложения, реферати, дипломни работи нищо лошо не казвам ама как пък не ви мързи да търсите (смея се)


06 Септември 2016 15:41 | шоколад
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Напълно са виновни семейството че не са могли да възпитат дъщеря си а са направили от нея една разглезена "парцелана" коята страда от мания величие


06 Септември 2016 15:48 | ...
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Я оставете момичето на мира проблема си е неин защо трябва ние да я съдим.


08 Септември 2016 07:08 | Прозорлив
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само вие ли не разбрахте, че това е пи ар акция?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар