Строител черпи за втора рожба

02 юли 2011 00:14   6 коментара   6381 прочита


Семейството на благоевградския строителен техник Лозан Йорданов се сдоби с дъщеричка. Съпругата му Мария го дари с втора рожба. Малката принцеса, която носи името Цветелина, проплакала точно в 16.15 часа в ръцете на дежурния екип в акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ - Благоевград начело с д-р Румяна Костадинова, акушерката Райна Камбитова и неонатолога д-р Емелина Жотова.

Цвети тежи 2600 г и е с дължина 47 см. Повечето черти и сините очи е взела от баща си Лозан. В сменянето на памперсите, освен майката и бащата, активно се включва и братчето на Цвети - Алекс.

6 коментара
02 Юли 2011 14:44 | ---
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Така и не мога да разбера какви са критериите на журналистите в струма за хайлайф на града. Кой е този строителен техник и как така го наредиха сред известните в града хора?


02 Юли 2011 18:49 | ХХХ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

EEEEE НЕКА И НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ДЕЦАТА ИМ ДА СА В РЕДОВЕТЕ НА ХАЙЛАЙФА. НЯМА САМО НА ИЗМИСЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ ДЕЦАТА ДА ГИ ИСТИПОСВАМЕ. ГОРНИЯ КОМЕНТАР Е ЯКО ЗЛОБАРСКИ. ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО!


02 Юли 2011 20:12 | читател
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Точно така нека пише иза обиновените хора


03 Юли 2011 14:05 | надежда
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

какво означава " ИЗВЕСТНИ ХОРА " в Благоевград? Съществува ли понятието " известен" с понятието " НЕГОДНИК "? Аз чувам, че т. н. " известни " в Благоевград са съчетание на САМОЗАБРАВА, НЕПОЧТЕНОСТ, ПОДМАЗВАНЕ, ГАДОСТ, МЪРЗЕЛ, КОМБИНИ, МИНАВАНЕ ПРЕЗ ТРУПОВЕ, НАГЛОСТ, БЕЗОЧИЕ и..., като връх на всичко - ЛИПСА НА ЧУВСТВО ЗА СОБСТВЕНАТА ИМ НЕКАДЪРНОСТ! Представете си само! Та, такива " известни " ги направихте вие, благоевградчани - мои мили съграждани! Толкова " известни ", че ви идва с удоволствие да ги " РАЗМАЖЕТЕ "... ВСИЧКО В ГРАДА НИ Е СЪСИПАНО. ВСИЧКО! ТАКИВА " известни " НЕ НИ ТРЯБВАТ! ИЗОБЩО!!! А на ИЗБОРИТЕ - ВЪН И САМО ВЪН на такива " известни "!! Не се унижавайте пред тази измет! заставете ги да отидат да работят така, както всички трудови хора и ТОГАВА ГИ ВИЖТЕ ДАЛИ ТАКА ЩЕ СЕ ПЕРЧАТ ТЕЗИ " ИЗВЕСТНИ " ЛЕНЕТА "!


03 Юли 2011 19:01 | 123
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Самата дума хайлайф означава, че става дума за известни на обществото хора - артисти, певци, писатели... Така че първият коментиращ е прав. Може би вестника трябва да прибави рубрика например - какво ни поднесе живота днес... или нещо подобно.


06 Юли 2011 18:22 | съсед
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Божеееее, хората за бебета пишат, а пък коментиращите за избори.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар