Смелчага от Петрич влезе в битката за 200 000 лв. в "Игри на волята"

07 септември 2020 11:40   1 коментар   35032 прочита


29-годишният петричанин Любомир се впусна в телевизионното предизвикателство, което стартира късно снощи в родния ефир - риалити формата "Игри на волята".

Във втория сезон на предаването, той ще се бори за голямата награда от 200 000лв., като основно ще разчита на силната си адаптивност и на това, че според ситуацията може да бъде и лидер, и наблюдател. По образование Любо е инженер по индустриална автоматизация, освен това обича кинематографията, фотографията, спорта, физиката и изкуството.

Позитивен и постоянно търсещ нови предизвикателства, амбициозният петричанин не може да живее без топла завивка, запалка и нож. А дали ще издържи на сериозните изпитания, които го очакват в играта, предстои да разберем. Факт е обаче, че още с появяването си на екран, младежът спечели симпатиите на аудиторията и на страницата на предаването заваляха коментари с пожелания за успех от зрителите.

В своята визитна картичка той дава заявка, че ще се бори докрай в състезанието и ще покаже истински борбен дух. Филмите, които го описват най-добре като човек, са: „Железният човек“, „Игра на тронове“, „Татуировчикът на Аушвиц“.

Още от сега приятелите на Любомир го подкрепят, стискат силно палци и вярват, че той ще представи достойно родния Петрич в надпреварата, изпитваща силата на духа и физиката.

Припомняме, че в миналогодишният сезон на "Игри на волята" участие взе и красивата петричанка Гичка и въпреки че не успя да стигне до финала, тя показа себе си като изключително силна и издръжлива личност - както физически, така и психически. Освен нея, в първият сезон на предаването се включи и атрактивният благоевградчанин Атанас Бръндев, познат на зрителите и с участието си в "Шоуто на Слави" преди години, където успя да разсмее журито до сълзи с импровизацията си в тв-конкурса за таланти.

П. Пенева

1 коментар
08 Септември 2020 18:39 | Тя
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Авторът на статията не е ли разбрала, че тази година наградата е от 100 000 лева, а не 200 000. Каква липса на професионализъм!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар