Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

—лед 15-годишна пауза, емблематичната чалга звезда от с. „учулигово и половинка на покойни€ бос на ¬»— ƒ. ƒимитров-ћаймун€ка, Ћи€ се завърна


26 юни 2019 11:07  8 коментара   29498 прочитаѕевицата от зората на попфолка - Ћи€ сложи край на над 15-годишното си творческо затишие. ƒуетната половинка на  ондьо напусна гол€мата сцена в един от най-големите си пикове, а сега отново е на лини€ за радост на почитателите й.
»зпълнителката на "ƒ€волски чаровник" се завръща с л€тно парче, което е дело на “еодор “ашев и по текст на младата й колежка —лавена. "Ћ€тна истор舓 вече се върти в ефира на "ѕланета тв" и "‘ен тв". ¬идеото е заснето в частна резиденци€ на родното ни „ерноморие, дело е на режисьора Ќиколай —керлев.
„ѕодготв€м и шлагерен албум, който да издам догодина по случай мо€ личен 50-годишен юбилей. ≈дин ден, както си записвахме моите неща, “еди ми предложи да чу€ нещо по-различно. ’аресах го веднага, но отс€кох, че не е в стилистиката на албума. ѕрибрах се вкъщи, пуснах го на половинката ми, той също го хареса и ми предложи: „«ащо пък не го запишеш просто ей така, за л€тото“. “ака и стана. Ќа рождени€ ден на дъщер€ ми се похвалих с вече готовото парче", разказва певицата от петричкото село „учулигово.

ѕреди 16 години Ћи€ съзнателно и по свое желание се оттегли от активни€ клубен живот, за да създаде семейство. ¬ъпреки затишието е работила върху нови песни, но те не са въртени с комерсиална цел. «а празниците през декември 2015 г. с Ћуна представ€т „ оледа е“, а през декември 2017 г. излиза дуетът „Ќовогодишно желание“ между не€ и дъщер€ й, ко€то също се казва Ћи€. ѕрез 2018 г. пък печели награда на фестивала „ќхридски трубадури“ с песента „ќткако те нема“. —ега дойде ред на „Ћ€тна истор舓, а догодина – на ц€л шлагерен албум.
„¬ зората на попфолка създадохме много песни, които останаха във времето. ƒнес стремежът ми е не да се връщам на клубната сцена, а когато ми се допее, да запиша нещо качествено, което, над€вам се, ще зарадва ценителите на хубавата музика“, об€сни певицата.

Ћи€ издава първи€ си самосто€телен албум през 1996 г., следват още четири и един дуетен с  ондьо, като баладата им „ќбич за двама“ печели редица награди и сърцата на публиката завинаги. √олеми хитове стават и песните й „ƒ€волски чаровник“, „ћитничарю“, „”тро след любовна нощ“ и др. ѕевицата имаше връзка с боса на „¬»—“ ƒимитър ƒимитров-ћаймун€ка, до убийството му през 2002 година.

 

 ќще от: ’айлайф
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

26 юни 2019 12:33 |  у
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

«авръщането на чалагарите.....


26 юни 2019 12:44 | Ќеда
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

ƒа се знае, Ћи€ е от село „учулигово а не от  улатаcff3n


26 юни 2019 21:30 | ѕетрич
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

≈ее и какво от това, че е от „учулигово. —трахотна е. “ам живе€т прекрасни хора. ѕоне аз познавам много стойностни хора от там.


28 юни 2019 19:57 | до ѕетрич
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ѕрав си, всеки си тежи на м€стото, така е и със сел€ните, тежат си на село!  ато дойдат обаче у градо да живе€т си нос€т и сел€ни€та /разбирай селски€ си манталитет/ и страшно дразн€т. ѕа през годините много се размножиха и децата им имат претенции да са граждане... да, ама не! —елски€ им манталитет си се предава в поколени€та им! » никак не приличат на прекрасни хора да знайш!


29 юни 2019 18:46 | ѕетрич
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќе се пише знайш а «Ќј≈Ў


30 юни 2019 19:56 | »цо
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

—едете си в панелките стойностни граждани, ние на село сме си добре под сливата


14 юли 2019 15:33 | ћима
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

≈ то в панелките нали докараха сел€ндурите .“ошо ги напълни те€ панелки


14 юли 2019 15:34 | ћима
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“е€ клетки за т€х ги правеха да имат работа ги докараха в града те€ заводи работници тр€бваха
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.