Ски ваканцията продължава за група бизнесмени от Благоевград

23 март 2017 18:18   3 коментара   22505 прочита


 Почти летните температури у нас прогониха любителите на зимните спортове далеч зад граница. Група бизнесмени от Благоевград отскочиха до Италия, за да карат ски. Сред тях са собственикът на БГ Маркет Владо Миленков, основателят на музикална къща Форте Васил Янакиев, хотелиерът и съдържател на автомивка Иван Пилевски и други.

Групата се позиционира на ски център Канацей в района на Доломитите. Това е една от най - предпочитаните дестинации за ски в Италия. Там ви очакват 1200 км. писти с 450 лифта. За сравнение в Банско има само един лифт. Лифт карта Доломити Суперкси отваря достъп до 12 ски курорта в италианските Алпи. Точно там избра да кара ски и благоевградската група почитатели на зимните спортове. Добре екипирани и в супер настроение скиорите от България се радват и добре обработени писти.

М. Кирилов

3 коментара
23 Март 2017 19:30 | ...
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Пилевски нали е учител в Езиковата гимназия.
По физическо !!!
Но нека си почива !!


24 Март 2017 16:16 | 123
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Типично по български!!! Злоба и завист бликат зад анонимни профили на нереализирани мижитурки, които като немогат да стигнат нечие ниво, плюват свободно в онлайн среда. Какво лошо, че хората са отишли на почивка? С обиди и измислици няма да прогресите!!!


24 Март 2017 22:51 | Някой
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

И аз съм свидетел за тези как тръгват да карат ски !!!
С дисагите ядене и после се правят на голямата рабата !!!
Говоря за онези тримата, бизнесмени"
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар