Сандански се превърна в сцена на красота. Красиви мъже и жени от цял свят дойдоха за конкурса Miss & Mrs Grand Sea World

28 юни 2019 14:15   1 коментар   10252 прочита


Участници от цял свят пристигнаха преди дни в курортния град Сандански за конкурса Miss & Mrs Grand Sea World, който за 4-та поредна година се провежда на територията на България.Красиви мъже и жени от над 25 държави се включиха в надпреварата за престижните титли. Състезанието е в няколко категории-мистър и мис, мистър тийн и мис тийн, като манекените ще дефилират в няколко тура.

Представителките на България ще се изявят с традиционни носии от различни краища на страната.Събитието се провежда под мотото "Усети приятелството". Младежи от Румъния, Гърция Австрия, Италия,Австралия. създадоха нови приятелства и се забавляваха в рамките на една седмица.

Чужденците са разгледали и историческите места и забележителности в Сандански. Голямата изненада тази седмица бе сватбата на организатора на конкурса Чавдар Арсов, който се се врече във вярност пред очите на участниците от цял свят и им показа как протича една българска традиционна сватба. Финалът на състезанието е днес в летния театър в Сандански,като специален гост изпълнител ще бъде Тита.

Диана Петрова


Още от: Хайлайф

Принтирай статия
1 коментар
28 Юни 2019 17:12 | Лони
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Вие шегувателисе някакви прилепи и гущери от другия край на света
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар