С маскен бал 130 танцьори от център "Влахов" празнуваха успешна година

23 декември 2011 00:14   3 коментара   11043 прочита


Благоевградският денс център "Влахов" отбеляза края на 2011 година с грандиозен бал с маски. В него взеха участие 130 танцьори любители от различни възрасти и професии, обединени от любовта към танцовото изкуство. 130 чаши шампанско и питки с късметчета поставиха началото на празненството на групите на възрастните, а томболата със закачливи награди, отличието за най-атрактивен костюм и най-опитен танцьор допълнително повдигна настроението.

Танцовият център вече 4 г. работи с деца от 3 до 16 години и с възрастни любители, подготвящи народни, латино, характертни танци и балет. Възрастните любители танцьори пък градят умения и релаксират след напрегнатия работен ден с латино, народни танци и зумба.

11 купи и 3 златни медала са в актива на център "Влахов" само за 2011 година. На 23 декември децата от центъра ще се включат в Националния дворец на културата в концерта на лауреатите от международния фестивал "Утринна звезда", където малките танцьори взеха 3 първи и едно трето място.

Децата от центъра намериха поле за изява и по време на зеленото училище в село Баня, Разложко, а многото отличия допълнително стимулират развитието им.

Коледният открит урок за най-малките, проведен на 18 декември, затвърди мнението на родителите, че любовта към изкуството и желанието за здравословен начин на живот в центъра тук вървят ръка за ръка и намират място в изявите на малките танцови надежди.


Още за: център   бал   маски   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
3 коментара
23 Декември 2011 10:57 | присъствала
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Наистина беше невероятно преживяване! Марти, поздравявам те за усилията които полагаш с нас и за търпението ти. Ти си невероятен приятел и човек! Пожелавам на теб, цялото ти семейство и на всички от клуба, много здраве и успехи през идващата 2012 гадина. И ще чакаме следващия купон :))


23 Декември 2011 13:55 | :)))
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Браво!!! Все напред и нагоре!!! Весели празници :)))


23 Декември 2011 23:17 | ОПА-А-А
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ХОРА БЕЗ РАБОТА ! ПРИЛИЧА МИ НА БАНКЕТ С МАСКИ - ДА НЕ ГИ РАЗПОЗНАЯТ МЪЖЕТЕ ИМ !!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар