Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

–усото изкушение ¬алери€ замени футболиста на Д√ермане€Ф —апарева бан€ јлек ћанолов вижте с кого!


23 юли 2018 14:02  1 коментар   11774 прочита“€ публикува фотос със свои при€тели и написа "¬секи с половинката си"


¬ гол€ма драма се забърка футболистът, който играе за „√ермане€” —апарева бан€ јлек ћанолов преди месеци в реалите формата "‘ермата".

 расавецът упорито ухажваше гимнастичката ¬алери€ през цели€ им престои там и докато двамата се чудеха дали да бъдат заедно се пуснаха слухове, че русото изкушение е вл€зла в риалитито обвързана за известен политик от града на липите.

»менно негов бил и романтични€ жест, при който прелет€ с надпис: "Ўуше, липсваш ми! ќт ѕешо". “ова не попречи на ћанолов да бъде неотлъчно до не€ и да се бори до последно.

ѕреди дни гимнастичката публикува снимка в социалната мрежа с група свои при€тели и написа "¬секи с половинката си", като т€ държи в об€ти€та си огромно куче. ќт сво€ страна футболистът не изпуска и посто€нно пусна по н€ко€ секси фотографи€ с оскъдно облекло и дразни женската аудитори€.

¬. јнастасова

 

ќще за: формат  јлек ћанолов  слухове ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

23 юли 2018 23:00 | »стината
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

 мета на —“ј–ј «ј√ќ–ј я „≈√ј–».
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.