Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

–ожден ден празнува »вайло јндонов


14 август 2018 13:51  1 коментар   4407 прочитаƒнес рожден ден празнува бронзови€т медалист от световното първенство в —јў »вайло јндонов.

–одени€т на 14 август 1967 година бивш нападател започва кариерата си в родни€ ѕирин (Ѕлагоевград), след което се превръща във водещ голмайстор на ÷— ј (—офи€), последователно играе в испански€ јлбасете и немски€ јрмини€ (Ѕилефелд), преди да се завърне отново в ÷— ј и да спечели дубъл - шампионска титла и  упа на Ѕългари€, през 1997 г. —ледва престой в Ћокомотив (—офи€) и втори гастрол в √ермани€ - този път в ”нион (Ѕерлин). јктивната си кариера јндонов завършва отново в ѕирин (Ѕлагоевград).

«а национални€ отбор »вайло јндонов има пет мача и е част от селекци€та на ƒимитър ѕенев, достигнала полуфинал на световното първенство през 1994 г. —ъщата година нападател€т става и топстрелец на турнира за  упата на носители на национални купи.

Ѕългарски€т футболен съюз честити 51-и€ рожден ден на »вайло јндонов и му желае здраве, щастие и успехи!

ќще за: празник  »вайло јндонов  медалист ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

15 август 2018 11:48 | владо
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

да е жив и здрав добър бе като футболист но като управник е като политиците ни.... да се налапам нищо че народа и феновете не ме хересват и зна€т че не миле€ за футбола в града.... частни€т интерес да е добре пък името ѕ»–»Ќ не ме интересува
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.