Родената в Благоевград Ани Салич преодоля развода, има си нов мъж (Фото)

18 октомври 2019 10:42   3 коментара   27605 прочита


Ани Салич е превъзмогнала травмата от развода с дългогодишната си половинка Бранко Салич и отново се радва на мъжко внимание, видя HotArena.

Новинарката бе засечена от фотографите на „Ретро“ в компанията на добре сложен тайнствен господин, с когото прекара целия предиобед, преди да отиде на работа.

Двамата се срещнаха в заведение, намиращо се в непосредствена близост до столичния апартамент на тв звездата. За да не буди подозрението на клиентите, Ани влезе вътре сама, а след няколко минути към нея се присъедини и мъж на средна възраст. На закътана маса в заведението двамата прекараха приблизително час, а после излизайки, продължиха да вървят по тротоара, на сантиметри един от друг, и да си бъбрят.

Крайната им спирка бе гаражът на Салич, където водещата на новините по Нова телевизия спретна цял сценарий на кинотрилър. След като отключи вратата с дистанционно, тя изчака мистериозния си придружител да докара до мястото луксозното си беемве, което преди това той бе паркирал на съседна улица. От номерата на лимузината се вижда, че тя е току-що докарана от Германия и все още не е минала дори регистрация. Ани се качи на предната седалка до шофьора и двамата се шмугнаха в подземния паркинг под блока на новинарката, където останаха 30 минути.

Кратката им, но пък обвита в потайност среща приключи, когато господинът изфуча в неизвестна посока с беемвето си. Ани пък отскочи до съседното заведение за бързо хранене и с два дюнера в торбичка си повика такси, което да я откара до телевизията. Очевидно 50-годишната водеща не желае да дава повод за клюки и интриги на колегите си и затова е предпочела да ползва таксиметрови услуги, отколкото ухажорът ѝ да я откара до работа с чисто новата си кола.

3 коментара
18 Октомври 2019 11:12 | Сър Пичук
Оценка:
31
 (
33
 гласа)

Добре сложен господин с още по-добре сложен тумбак...


18 Октомври 2019 13:33 | Коко
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

"Търколило се гърнето, та си намерило похлупакът. " Нема лошо.


18 Октомври 2019 16:24 | tapanar4o
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Ако това е крИтерИЙ за "добре сложен", какво остава за дебелаците. Гаси и изкривените представи за добре сложен мъж. Алоооо, репортерите, или репортерките, толкова ли сте го закъсали за мъжко внимание та се захласвате и превъзнасяте подобни природни деформации?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар