Районен съдия Л. Масева, отлетя със самолет за Златни пясъци

10 август 2010 00:18   5 коментара   20573 прочита
И. Стоилова
И. Стоилова


И. Стоилова

Магистратското семейство Стоилови се завърна от Бяла

Дъщерята на ексдепутата от ДСБ Елиана Масева - районен съдия Лиляна Масева, замина със самолет за Златни пясъци. Всяка година Л. Масева заедно със съпруга си и сина си почиват в северния морски курорт, на който шеф на директорския борд бе майка й, и то в един и същи изпитан хотелски комплекс. Тази година семейството се довери на услугите на нискотарифна самолетна компания и за по- малко от час комфортно пътуване летовниците пристигнаха в неделя във Варна.

За разлика от Л. Масева, за която почивката на Черноморието предстои, ваканцията за магистратското семейство Стоилови приключи. Административният ръководител на Районна прокуратура - Благоевград Георги Стоилов и съпругата му Илияна се завърнаха от Бяла, където бяха отседнали за две седмици в станцията на прокуратурата.


Още за: Л. Масева   почивка   море   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
5 коментара
10 Август 2010 10:05 | Марияна Георгиева -Благое
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Нямам представа кой "умник" е пуснал тази "велика" и "много важна" за широката читателска аудитория информация, но искам да припомня на съответния "журналист" , че личното име на съдия Масева /дъщеря/ е ЛИЛИЯ, а не ЛИЛЯНА. Разликата е съвсем "малка", но е полезно да се знае.


10 Август 2010 11:42 | 55
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

И това в "хайлайф" . . . .


10 Август 2010 16:55 | Мими
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Кой го интересува къде прекарват отпуските си съдиите , адвокатите , кмвтовете , губернаторите , народните представители . Защо бъркате в личният живот на хората...


10 Септември 2010 20:54 | NiNA
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Лилия Масева е хуманна и добронамерена и пряма!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар