Радост голяма в дома на депутата Георги Динев! Синът му, нападателят на ОФК"Беласица", събра родата, за да отпразнува завършването си

21 май 2018 12:14   15 коментара   27461 прочита


В събота на пищно тържество в местен ресторант в Петрич народният представител Георги Динев събра родата и приятели, за да отпразнуват подобаващо завършването на средното образование на сина си Запро Динев.

Зрелостникът Динев е възпитаник на ПГ "Пейо К. Яворов" в гр. Петрич. От малък тренира футбол като баща си, депутатът Георги Динев. Към момента е нападател на Общинския футболен клуб "Беласица". Официалният абитуриентски бал на дванадесеттокласниците от ПГ "Пейо Яворов" е на 24 май, когато Запро Динев-младши ще дефилира пред целия град, заедно със своите съученици.

П. Попов

15 коментара
21 Май 2018 12:40 | леле...
Оценка:
21
 (
29
 гласа)

Голяма радост //има и защо. В семейството средното образование е на голяма почит, тъй като рядко и трудно се завършва !!
То самият Георги с колко мъка и зор ..си взе диплома от Габрово. Айде на бас, че нищо инженерско не умее? Пък.. как е взел въобще изпити след като е мноууууу проЗт


21 Май 2018 14:07 | Петрич
Оценка:
-14
 (
26
 гласа)

хахахаха !!! Голяма злоба, голямо чудо. Бащата - депутат / пълен отличник до 12 клас /, висше инженерно образование. Майката - учител по български и литература вече 17 години / висше образование - българска филология /. Прав си, голям зор е в това семейство ученето. Злобари !!


21 Май 2018 16:59 | Грф
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Y4ил е изгорялата гимназия нотова. Му е била класна


21 Май 2018 17:09 | Петрич
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Да е живо и здраво момчето. Какво намесвате баща му, всеки човек си е строго индивидуален.
Големи злобари сме в нашиОт град.
Успех младеж и дерзай!!!


21 Май 2018 17:21 | Грф
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Татко му го бута на сила във беласица некадърник със на валяка сина му са най слабите


21 Май 2018 18:11 | Петрич
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Татко му щтего набута да играе със на валяко сина му във бистришките тигри


21 Май 2018 18:22 | малее..
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

някой да е чул реч или изказване на Г. Д ?? като е в парламента, какво прави освен да се кипри мълчаливо и да си мълчи за 10 хил лв на месец . Нека някой да каже какъв проблем може да реши или е решил той??
Притежанието на дипломи / то пък Габрово един университетски град/ та да имаш диплома не значи да си умен . ..Дават се, плащат се.


21 Май 2018 19:18 | Гражданка
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

Злобата е зараза, която намира почва при простите и ограничени хора. Долно е да се излива помия върху едно младо и лъчезарно дете, пък което ще да е то. Много е съществено да се ровим в живота на хората, кой какво е учил, как го е завършил, ама защо е завършил това, а не онова? На човекът, скрил се зад псевдонима"малее"ще кажа, че в семейството на депутата има много хора, завършили висше образование и средното образование не е преоритет. Всички са достатъчно умни и с лекота завършват средното си образование. Виж, това при тебе е съмнително, защото доста неграмотно си написал грозните си писания. Колкото до г-н Г. Динев, той съвсем не е безполезен и не веднъж се е изправял на трибуната на народното събрание. Това е, на абитуриентът и неговото семейство желая много здраве и бъдещи успехи!


21 Май 2018 19:21 | Стоянка
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Абе и кмет и депутат избрахме петричани нема що единия завършил у скопие, че в българия не го приеха и с парите на вмро, войник не е бил, другия с купени дипломи с парите на ДС агента-тати от габрово и през сички партии минал... за срам станахме, но да му е живо и здраво синчето и дано не прилича на него.


21 Май 2018 19:39 | Петрич
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Киго земат. У пирин


21 Май 2018 20:46 | Избирател
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Да е живо и здраво момчето, но защо полrтици и др. известни хора сами се"бутат"дори и семействата си в публичното пространство със снимки и хвалби/в ел. преса, фейсбук, интернет и пр. /? После няма да има злоба, клевети и пр. Не е необходимо, сами са си виновни за злобата изливана по техен адрес. Без тяхно съгласие, снимки и изнасяне на инф. публично е незаконна по Конституция.


22 Май 2018 05:55 | Гражданка
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Не разбирам, защо са тези коментари със злобни подмятания .Кой родител не се радва, че детето му е пораснало, кой от нас не си публикува радостните моменти във фейсбук? защо според някои от вас, г-н Динев, като публична личност не трябва да е като обикновените хора. Друг въпрос е, че пресата само това чака, хоп и краде снимката и я публикува във вестника, като свое постижение. Освен всичко друго, редно ли е да се намесват името на кмета и родата до десето коляно?


22 Май 2018 08:13 | Съгражданка
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Съгражданке, наистина тези моменти са едно радостно преживяване на семейството на това младо момче, но има едно голямо НО. Нека да си публикуват тези снимки няма нищо лошо. Но че баща му е едно голямо недоразумение като народен представител в това нещо сме сигурни всички петричани . Перчи си се там горе без никакво покритие, харчи си паричките народни и какъв е резултата, какво направи за града ни .Поне едно нещо ми посочи и ме опровергай. Само с едни снимки, които си прави с нищо друго не може са ни "зарадва ".


22 Май 2018 08:41 | ГЕОРГИ
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

ГРФ СЕЛЯК ОТ РОБОВО ОДЕК КИ ЗНАЕШ ТИ ЗА ГРАДО. ОСВЕН ДА ОБЩУВАШ С КОЗИТЕ СИ ДАЛЕКО С ГРАДСКИТЕ НОВИНИ. ИЗГОРЯЛТА ГИМНАЗИЯ Е. АХТИ И СЕЛЯНДУРО.


22 Май 2018 10:10 | читател
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

На вниманието на всички институции в гр. Петрич и на телевизия БАЦ

Господа, пратете екип да снимат бившата туристическа спалня каква дупка се е отворила и
се разбра, че толкова години в центъра на Петрич въпросната спалня е на септична яма .Толкова години не е включена в канализацията. В момента зее огромна дупка и разнася зарази. Прави се ремонт .Ще го правят хотел и не знам как в центъра на града ще съществува хотел на септична яма.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар