Приемственост: С картина и банкет във "Воденицата" изпратиха в Бургас комисар Г. Костов

05 август 2014 16:00   2 коментара   14375 прочита


Началници на полицейски управление, прокурори и приятели от Пиринско пожелаха успех на новото работно място на Костов и успехи на новия полицейски директор в Пиринско В. Митов

Картина от Вароша за спомен от състава на ОД на МВР в Благоевград подариха на директора на ОД на МВР в Благоевград Георги Костов на снощното прощално парти. Картината му връчи новият полицейски шеф Васил Митов.

В механа "Воденицата" Костов бе поканил колеги и приятели, за да се раздели с тях както подобава. За новия си пост почерпи и директорът Васил Митов. Сред гостите бяха началниците на всички полицейски управления в Пиринско, началници на ресори в ОД на МВР в Благоевград, окръжният прокурор Христо Георгиев, бившите началници на Сандански Чавдар Николов и ексшефът на Криминална полиция Мирослав Данаилов, които пристигнаха специално за партито на комисар Костов. От днес той вече е в новия си кабинет в бургаската полицейска дирекция.

П.Петрова

2 коментара
06 Август 2014 00:26 | С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Г-н Митов, добре разбираме, че нямаше как да не уважите банкета на бившия директор Костов. Вие сте културен човек и можете да подтискате негативните чувства, които без съмнение храните към него! Такива чувства изпитват 99. 99 процента от служителите на ОДМВР-Благоевград! Е вече го изпратихме поживо-поздраво в Бургас, те да му мислят какво ги чака!
Но вече е време за работа !Ако искате да спечелите цялото уважение и респект на служителите си ще се наложи да разчистите хората на Костов - тези които му вършеха мръсната работа и са трън в очите на служителите! Ако те останат - все едно не сте директор, а пионка на Костов, която той ще управлява от Бургас!
Махането на хора/ско са хора/ като например Тимов ще покажат на служителите, че не сте копие на човека, който наследихте!
ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!
НИЕ СМЕ С ВАС!


06 Август 2014 09:04 | bitsi
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

е каде на друго место освен воденитсата да е банкета. нали красо 6апката лийе дупетата на куките и си киха за да мойе сина му да продава тревата свободно
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар