Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

ѕразник 2 в 1! »мен ден и рожден ден празнува кметът на  ресна Ќ. √еоргиев


6 декември 2018 11:11  4 коментара   9286 прочита“елефонът на кметът на  ресна прегр€ от поздравлени€ на днешни€ Ќикулден. ѕоводът е двойни€т празник, който чества - имен ден и рожден ден. — добро настроение и усмивка още от сутринта √еоргиев посреща гости в кабинета си в общината, като по-късно ще започне приготовление за празника у дома.

Ќиколай √еоргиев е първи мандат кмет на  ресна, но със сериозна за€вка да спечели и втори, той не спира да работи за хората и да е близо до т€х и в делник и в празник и в протести. ¬ероюто му е " ъдето народът, там и кметът". ≈кипът на Struma.com му пожелава да бъде здрав, успешен и да не спира да работи за развитието на община  ресна. „естит празник!

».  алинков

ќще за: Ќ. √еоргиев  Ќикулден  празник ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

6 декември 2018 12:33 | kmet
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

∆ив и здрав да е. ƒа остави политиката на страна. —тига с това негово фанатично комунистическо мислене и неговите без мислени протести.. Ќека стане обединител на хората в общината, както
ѕоли в —имитли, но не такъв разбойник. ƒа намери инвеститори, които да инвестират и да повиши жизнени€т стандарт на хората в малката община. „естит да бъде. Ќа многа €лета.


6 декември 2018 13:14 | 255
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

на ѕоли на малки€ пръс не мое да му се фане,


6 декември 2018 18:50 | Up
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

«аради плашилото, което държи тортата, много хора н€ма да гласуват за Ќ. √еоргиев на следващите избори


6 декември 2018 22:10 | Ѕуро
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ѕеро е най големи€ шпионин след —ѕј— магазинеро гол€ми лисунгери са
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.