Познахте ли я? Моделка от Югозапада пусна снимки от бала си, няма нищо общо с визията си днес

16 май 2019 13:26   3 коментара   16331 прочита


Моника Валериева е била наистина смайваща абитуриентка. Плеймейтката от Дупница, която в момента е еталон за красота и стил, преди години е имала доста странна визия, поне на абитуриентския си бал.

Преди време в профила си в социалната мрежи плеймейтката пусна сторита, на които показва и коментира визията си на бала. Тя обаче не укори по никакъв начин стила си на обличане, въпреки че мъничко парче син плат едва-едва покрива само най-милото й, а надолу се спускат дългите й голи бедра. Това не е всичко. Корсетът й също не крие много от нея, а една от паласките й лъсва изпод него.

На кадъра тя позира с приятелка, която също не е кой знае колко облечена, но на фона на Моника си изглежда навлечена до уши, пише jenata.blitz.bg. Естествено все пак Валериева бе и малко самокритична. На видеото се чу как тя пита майка си: „Мамо, как си ме пуснала с тази прическа на бала?”. А след като зададе този въпрос приближи камерата към косата си от преди години.

Факт е, че визията на Моника е меко казано странна и в тотален разрез със стилната и изискана дама, която носи само маркови дрехи и скъпи бижута.

На главата на риалити звездата от „ВИП Брадър” има някакво подобие на кок, чиято форма е меко казано странна и цилидрична.

От кадъра не става ясно дали това е преди или след забавата със съучениците, но ако съдим по визията й, сякаш доста неща е преживяла. От нея лъха радост, но и разврат.

Няма да коментираме повече, сами преценете има ли нещо странно във външния й види споделете в коментарите харесвате ли облеклото на красавицата.

3 коментара
16 Май 2019 14:25 | я
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Много долнопробни писания. Съчинителите и копиращите такива простотии нямаше да излизат на улицата от срам, ако бяха малко по-интелигентни, но за съжаление имбецилите нямат срам.


16 Май 2019 15:40 | аз
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Не пишете глупости, какьв стил, каква красота в тая жена има


18 Май 2019 12:43 | оня
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стил? С тази кабаретна рокличка? Още навремето си е била без вкус. Но похвално Струма - не спирате да я ласкаете и рекламирате. Истински ВИП ;-)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар