Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

ѕи€ни от любов! ‘енки нападнаха Ѕорис ƒали и »ли€н в “Ќ≈ FACE червенокоска татуира името на любимеца си върху......


7 октомври 2017 09:57  1 коментар   25529 прочита„аровниците на поп фолка Ѕорис ƒали и »ли€н не усто€ха на всенародната любов в нощни€ благоевградски клуб "“Ќ≈ FACE" и се отдадоха напълно на почитателките си. ¬ скута на Ѕорката ƒали попаднаха млади дами, пи€ни от любов по любимеца си.

„ервенокоска, се присламчи до ƒали, показвайки татуировка с името му от вътрешната част на ръката си, а той със замъглен от вълнение поглед € приюти върху коленете си. “ази интимност веро€тно момичето ще запомни завинаги, съдейки по сладострастната и муцунка.

ƒокато Ѕорис ƒали флиртуваше с почитателките си и изчакваше реда си, за да се качи на "сцената" в клуба, колегата му »ли€н се раздаде на макс, знойна красавица получи от любимеца си торта за рождени€ си ден. »зумителни обувки демонстрира момичето качено на "платформи, обрасли в трева".

Ќикой не може да им отнеме славата на »ли€н и ƒали, които €вно са се вкоренили в сърцата на жените, които буквално полуд€ват при вида им.  упонът с т€х винаги е едно незабравимо прежив€ване, а нощни€т клуб винаги се пука по шевовете, когато те са специални гости.

ѕет€ √еоргиева

ќще за: Ѕорис ƒали  клуб  почитатели  дами ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

8 октомври 2017 08:59 | българин
ќценка:
5
 (
11
 гласа)

ќтвратително!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.