Пернишката миска Антония Петрова - гост на пищната сватба на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков

04 септември 2019 14:16   2 коментара   50677 прочита


Перничанката Антония Петрова бе гост на пищната сватба на дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета и нейния любим Георги. Тя разбира се, бе придружена от своята половинка-бизнесменът Ивайло Батинков. Мис България 2009, поздрави семейството като им пожела “Попътен вятър в семейния живот, много здраве, благоденствие и разбирателство“. Тя сподели, че сватбата на младите влюбени е една от най- красивите, на които е присъствала.

Антония Петрова бе избрала жълто-златиста рокля със зелени мотиви и бюстие, а мъжът й бе облечен в класически костюм. Запленени от любовта на Виолета и Георги, Батинкови демонстрираха и своите чувства, от които в началото на годината на бял свят се появи и техният син Благовест.

Сред гостите бяха и голяма част от футболния ели, като специално за събитието пристигна Христо Стоичков. Героите от Сащ 1994 Йордан Лечков, Красимир Балъков и Боби Михайлов също уважиха празника на Наско и Илияна. Сред гостите бяха и Никол Станкулова и Маргарита Хранова и много други.

К. Илиева

2 коментара
04 Септември 2019 15:57 | не
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Откога започнаха да правят сватбите в зоологическите градини???


04 Септември 2019 17:07 | Бриндо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

А чичето до нея, с големата глава и късите нога, каков е. Чичко запъртък паричко.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар