Най-щастливият ден за две видни благоевградски фамилии! Кметът Ат. Камбитов омъжи дъщеря си за любимия и Върбан Хаджигаев!

10 септември 2017 16:04   1 коментар   89033 прочита


С треперещ глас му завеща: Обичайте се и се подкрепяйте, поверявам ти моята Елена!

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов омъжи първородната си дъщеря Елена вчера. Градоначалникът предаде детето си на нейния любим Върбан Хаджигаев,син на дългогодишния лидер на ПП ГЕРБ Косьо Хаджигаев.

"Обичайте се и се подкрепяйте, поверявам ти моето дете Елена, грижи се за нея, каза градоначалникът с треперещ от вълнение глас. Денят, обаче бе най-щастливият в живота му, както той сам се изрази.

А Елена бе истинска принцеса, красива, стилна, нежна и много влюбена в избраника си, който също не отстъпи по елегантност на именитите си тъст и баща. Две видни благоевградски фамилии се сродиха завинаги ,децата им ги направиха безкрайно щастливи.

Сватбеното тържество се състоя в разкошната бална зала на новия парк "Македония", а гостите се веселиха до зори, орисвайки младото семейство с много любов, щастие и деца. Честито на Елена и Върбан! Екипът на struma.com ви желае здраве, късмет, много любов и деца,които да радват и вас и родителите ви.

Петя Петрова

1 коментар
10 Септември 2017 17:37 | честито на младите
Оценка:
12
 (
16
 гласа)

Къде е този нов парк Македония?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар