Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

Ќационали от ёгозапада нахъсани за победа в тазвечершни€ мач срещу »рланди€


10 септември 2019 13:59  2 коментара   4270 прочита‘утболисти от ѕиринско попаднаха в групата на национални€ отбор на Ѕългари€ за мача срещу »рланди€, който ще се играе тази вечер на стадион "јвива стейдиъм" в ƒъблин. ћомчетата на  расимир Ѕалъков са здраво нахъсани и готови за победа срещу ирландците. —лед загубата от јнгли€ с 4:0, лъвовете са амбицирани още повече и се над€ват да реализират поне два гола.

¬ клип, публикуван в социалните мрежи от креснали€та ƒесподов, се вижда, че преди контролата довечера футболистите събират сили с разходка край океана, преди последната им тренировка.

«а предсто€щи€ двубой Ѕалъков н€ма да разчита на благоевградчанина Ќиколай Ѕодуров, а петричанина  ристи€н ћалинов и  ирил ƒесподов ще стартират като титул€ри. “ова е четвърти мач на национални€ тим от евроквалификациите, като до момента отборът понесе 3 загуби. ƒа се над€ваме, че тази вечер българите ще демонстрират добра форма и ще зарадват феновете с дълго чаканата победа.

ƒ. ћейс

ќще за: футболисти  група  фенове ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

11 септември 2019 05:06 |  оки
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќай-клуб срещу ≈йре


11 септември 2019 09:09 | —андански
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

√олем смех.
–еализираха не 2 а 4 гола. «а съжаление 3 от т€х в нашата врата.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.