ММА гаджето на Тита плюе и блъска поп фолк певецът Меди от Сандански и племенницата на Галена

17 август 2020 13:51   5 коментара   176320 прочита


Потресаващата ситуация се разиграла пред много клиенти, по време на афтър парти, а причината е потресаваща

Актуалното гадже на тийнсензацията Тита - ММА боецът Недко Николов, сътвори истински грозен екшън в курорта Слънчев бряг, като скочи на бой на попфолк изпълнителя Меди Гогов от Сандански и племенницата на Галена – Доника.

Потресаващата сцена се разиграла на разсъмване, след сериозен запой в няколко нощни бара, приключил с афтър парти в един от култовите ресторанти в Слънчев бряг, известен с многобройната си клиентела. За случая сигнализира читател на Flagman.bg, който станал свидетел на гаврата с Меди.

По думите му, Тита седяла в ресторанта с двама гардове. Държали се предизвикателно, смеели се на висок глас. Привличали вниманието на всички подранили клиенти, особено впечатление правели мускулестият Недко Николов и мъжът на сестрата на Тита – Валентин Христов.

На съседната маса до тях седнали поп фолк певецът Меди, племенницата на Галена - Доника и няколко приятели от музикалния бранш. В този момент, според разказа на очевидеца, избухнал скандалът. Тита вероятно е имала стари дрязги с колегите си и срещата им не е била особено приятна.

При влизане в ресторанта пък Меди не отразил Тита по никакъв начин, което според читателя е довело до негативната реакция на гаджето й. "Като влизаш - ще се научиш да поздравяваш!", извикал Недко Николов на изпълнителя, скачайки от стола си, след което се надвесил със свити мощни юмруци и напомпани бицепси над главата му и го наплюл.

"Всъщност, след като ги забеляза, че влизат, Тита прошушна нещо на гардовете си и те вече бяха готови да се нахвърлят да се гаврят. Блъскаха го, обиждаха Меди, подхвърляха нецензурни думи и на Доника, на цялата им компания. Плюха. Беше много грозна сцена, всички посетители на заведението бяха потресени от мутренското поведение на тези мъже”, разказва член от персонала.


Още за: екшън   ММА   Поп фолк   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
5 коментара
17 Август 2020 15:32 | Блокиран IP
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоа Меди, требува да е некаков гнусен гюптин.


17 Август 2020 16:07 | до предния
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

позна веднага, имаш 6


17 Август 2020 17:26 | Валя
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Лошо е да се закачаш със хора от Сандански! Те забавят, но не забравят!


17 Август 2020 20:54 | Кита и Педи
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Един тон ненужна информация....


17 Август 2020 22:24 | Селяко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Що ни занимавате с продрусани отрепки и коврите им. На тая трътла нали баща й го потрупаха за подкупи нещо. Изпадналци
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар